Ahlgrens Bilar Lakritskombi

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

4 Responses

 1. Celine skriver:

  Kan verkligen inte tänka mig hur det där skulle vara gott…

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Näe, verkligen inte gott! Gör om, gör rätt liksom! Det är som att svära i kyrkan, dvs förstöra något så fint ( i det här fallet gott) 🙂

  Min son undrar om jag får skriva så här, men ärlighet varar längst. Det tror jag till och med Cloetta/Ahlgrens bilar förstår. Jag får ju inget betalt för att recensera utan de får bara min ärliga åsikt!

 3. Fröken M skriver:

  Men gillade du dem inte ?? I lööööv them !!
  Och även den fruktiga varianten med gelé och skum, dom två varianterna är nog tamejtusan mina favoriter !!

 4. Jessica Sundberg skriver:

  Usch, nej de var suuuuperäckliga! Vad har du för smak egentligen kära vän <3 ?! Ja, fruktiga varianten är god men den här - ta bort från sortimentet! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *