Bloggbussen goes bilsemester

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

 1. AktivaDagar skriver:

  Ja tiderna har verkligen förändrats… på många sätt… vad gäller resande, säkerhet och annat…
  Själv åker jag helst skidor på nåt fjäll på semestern och min och familjens lycka är stor nu då vi upptäckt hur nära det är till sommarskidåkning på Norges glaciärer…

 2. Melinda Sohl skriver:

  Hej!
  Jag längtar efter semester, vart vet jag egentligen inte. Vardagen är så hektiskt med allt så jag vore glad vart jag än fick åka på semester. Lata dagar och mys med familjen. Ett land jag inte varit till är Polen, ser så fint ut på alla bilder som jag sett bland annat från Stena Lines hemsida.

  Vilken trevlig blogg du har!!
  /Melinda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *