Bus eller Karamellkungen

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

3 Responses

  1. johanna skriver:

    vad kul!! hur blev ni utvalda? Fick man skicka in intresse eller hur funkade det. Det var inget hus i vårt område i år och orkade inte ta tjejerna till närmaste för att gå runt. Förra året testade vi dock men hittade aldrig rätt hus. Det var svåra ledtrådar 😀

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Man fick ansöka! För mitt hus var ledtrådarna jättelätta, framför allt vilken gata vi bodde på. Fanns inte så många liknande inom det markerade området. Sen kom nya ledtrådar varje halvtimme och området blev mindre och mindre. Vi hade piffat upp vår entré och uppfart så mycket att jag tror ingen kunde undvika att se att det måste vara vårt hus, men då såklart måste man ha vetat vad och varför vi ansträngt oss så :-)!!!

  3. Carolina skriver:

    Vad kul, vi var också husvärdar men tyvärr hittade ingen med rätt lösenord hem till oss, lite tråkigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *