Chokladbak på Chokladfabriken

Mandelnougat

Mandelnougat

Choklad- och godistokig som jag är så har jag sådan tur att jag har en i min umgängeskrets, S, som jobbar på Chokladfabriken här i Stockholm. I lördags kväll var jag och Mattias där på chokladbak med några andra par som vi brukar umgås ihop med. Vi fick med S recept och guidning själva baka olika sorters praliner, bla mandelnougat, mjölkchokladtryffel, whiskeychoklad, moccachoklad, mintkyssar, hallontryfflar, etc etc. Vi hade en otroligt trevlig kväll och hem fick vi tre lådor fulla med choklad av hög kvalitet. Perfekt att bjuda på nu till jul.

Chokladprovning

Chokladprovning

Mjölkchokladtryfflar på G

Mjölkchokladtryfflar på G

Blivande mandelnougatpraliner

Blivande mandelnougatpraliner

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *