Dag 4

Nu börjar även rågsurdegen komma igång. Idag är det dag 4 och det börjar bubbla lite lätt.

Rågsurdeg, dag 4 morgon

100 g ljummet vatten
90 g ekologiskt rågmjöl

Rågsurdeg, dag 4 kväll

100 g ljummet vatten
60 g ekologiskt rågmjöl

Häll ut allt utom cirka 50 gram, fyll på med mer mjöl och vatten och rör om. Om surdegen inte kommit igång, låt den stå ytterligare 10–12 timmar innan du fortsätter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *