En god och sund nyhet från Pågen

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

5 Responses

 1. Marie skriver:

  Usch vad torrt utan margarin på brödet! Ingen vits att äta mackor alls utan fett på anser jag! Här är det tjocka lager!

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Utan margarin? Inget margarin på mina mackor, det stämmer. Däremot Bregott. Tjocka lager tror jag inte på men ett lagom lager som ger både smak och fräschör. Ibland skippar jag Bregott, men då tar jag hummus, avokado eller massmör istället under pålägget. kör aldrig utan.

 3. Minna skriver:

  Hej! Är din blogg mer test och reklam för produkter? Sponsras du av de företagen?

 4. Marie skriver:

  Brödet ser gott ut iallafall men har inte smakat det än! Solrosfrön är så gott i bröd!

 5. Jessica Sundberg skriver:

  Hej Minna, test absolut! Jag vill gärna tipsa om olika produkter som jag vill varna för eller rekommendera! Det är uppskattade inslag på bloggen. Nej, jag är inte sponsrad. Jag har ett vanligt jobb som statistiker och får inga pengar för att skriva något på bloggen, om det inte uttryckligen står. Ibland får jag hem produktprover och då står det i inlägget, men det mesta köper jag ofta själv. Om ni inte uppskattar mina produkttest är det bra att ni skriver detta. Jag skriver ju för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *