Fantastiskt gott att grilla flankstek
När vi har semester njuter vi ofta av goda middagar, både själva och i sällskap med andra. Om vädret tillåter grillar vi gärna. Vi har både gasolgrill och kolgrill. Nu när vi har gott om tid väljer vi ofta att tända upp kolgrillen. Det ger faktiskt en mycket godare smak till det man lägger på grillen. Det tar lite längre tid men är ofta så värt det.
Ett kött som lämpar sig väl för att grilla är flankstek. Gott är det också. Vi grillar vårt kött till 58 grader vilket ger härligt lite rött och saftigt kött.
I helgen dukade vi upp en god förrätt bestående av olika fina ostar, lufttorkad skinka, soltorkade tomater och marmelad. Charktallrikar som denna är fräscht och gott och brukar uppskattas av både stor som liten.
Sedan blev det just grillad flankstek, pommes frites gjort på sötpotatis, grillad rödlök, sallad och såser. Hur gott som helst!
Vad brukar ni lägga på grillen?
Senaste kommentarer