Fetakyckling med paprika och stora vita bönor
Kvällens middag blev en favorit i repris, fetakyckling med paprika och stora vita bönor. Det känns lite läskigt att äta fryst kycklingfilé (och färsk också för den delen) efter alla glasfynd som gjorts i kyckling på sista tiden, men kyckling är nyttigt och gott så jag tänker inte låta några sabotörer (?) hindra mig från att äta det. Vad jag såg och märkte så hade vi inget glas i vår kyckling som tur var.
Denna rätt är förutom att den är nyttig och god oerhört praktisk att laga till. Bara att skiva och lägga ner alla ingredienser i en ugnssäker form och gratinera i ugn på 200 grader i ca 40 minuter.
Tyvärr så åt knappt någon maten. Mattias hade fått pizza på jobbet. Jag och barnen var iväg till en Statoil som invigde sin nya stora butik och där bjöd de vuxna på varma sandwichar, barn på korv och bröd. Chips och godis fick alla också. Så vi var mätta allihopa. Jag och Gustaf åt lite grann av fetakycklingen (den smakade riktigt mumsigt), Mattias smakade broccolin som vi hade till och Filippa åt inget alls. Så det blir många lådor med rester!
Senaste kommentarer