Fisk med cashewnötstäcke
Kvällens middag blev pangasiusfiléer som jag toppade med en cashewnötsblandning. TIll 800 g fisk tog jag 2 dl naturella cashewnötter, grovhackade dessa, la ner dom i en skål, hällde på ½ dl sweetchili-sås, pressade en halv citron, hade ner salt och peppar, rörde runt och la på fisken. In i ugnen ca 20 min på 225 grader. Till fisken hade jag en quinoasallad där jag blandade röd quinoa som jag kokat i grönsaksbuljong med en avokado, en tomat, ½ rödlök, 10 cm gurka och några sockerärtor (alla grönsaker hackade i små bitar). Jag toppade salladen med en halv smulad fetaost (dagen till ära, det är tydligen fetaostens dag idag), hällde på saften från en citron och hällde på olivolja samt flingsalt. Maten smakade mycket bra!
Barnen fick ugnspannkaka då Filippa hade en kompis över och jag var inte säker på att han äter fisk. De tyckte också maten var mycket god!
Senaste kommentarer