Förrätt med rödbetor

När jag var med barnen och handlade i fredags eftermiddag bjöd de på en jättegod rätt i butiken som passar perfekt som förrätt. Det var kokta svenska primörrödbetor som skars i stavar och stektes på i en panna med fin olivolja och rostade solroskärnor. Dessa rödbetor lades på en skiva varm, rostad Durum Toast (eller annat valfritt rostbröd) och toppades med en skiva Robiolina 3-mjölk som är en ost av både get, ko och får och kommer från Italien. Fantastiskt gott! Självklart bjöd vi på det i lördags kväll då vi hade mamma över på middag.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *