Glutenfria bananmuffins

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

4 Responses

  1. Helena skriver:

    Hej! När ni bakar banamuffins från ”Kärnfrisk familj..” har ni skalet kvar på mandlarna då?

  1. juni 8, 2010

    […] hemma i köket för att hitta ett gott och nyttigt fika fortsätter. Jag har bakat mina glutenfria bananmuffins flera gånger på sista tiden. Innan dess gjorde jag alltid Coltingbollar. Jag har en omgång kalla […]

  2. augusti 30, 2010

    […] på nyttiga(re) mellanmål eller återhämtningsmål. Den senaste tiden har jag ätit av mina glutenfria bananmuffins eller dinkelmuffins, men dessa är nu slut i frysen. I brist på fantasi gjorde jag en sats […]

  3. oktober 1, 2010

    […] och hälsorådgivare. Själv har jag redan sedan tidigare använt kokosolja, bland annat i mina glutenfria bananmuffins och i en rabarberdröm. Den kokosoljan jag har använt hittills har jag köpt i hälsokostaffär […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *