Hamburgare av munkar och glass?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Erica skriver:

    Vilken rolig idé! 🙂 Och det låter väldigt gott. Synd att jag inte har något NY-besök inplanerat inom den senaste framtiden, även om jag väldigt gärna vill besöka staden någon gång. Vad valde du för smaker på glass, glasyr och topping?

  2. admin skriver:

    Jag tog tre olika sorters kulor glass. En red velvet cupcake ice cream, en dulce de leche och en long island raspberry ripple ice cream. MUMS alla tre! Glasyren blev jordgubb och till topping ville jag ha färsk frukt men de hade ingen uppskuren och det var mycket folk i kö så det blev frysta hallon istället (det enda jag ångrar i efterhand, ta något godare och roligare). Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *