Hur är det möjligt?

Idag var det rester av köttfärspajen till lunch. Igår smakade den ljuvligt, men idag smakade den om möjligt ännu bättre. Hur kan det komma sig?! Pajer blir ofta bättre när de får stå till sig helt enkelt. Sen så var jag hungrig som en varg efter träningen, och är man ordentligt hungrig så smakar maten automatiskt bättre. Till efterrätt blev det min standard, ett par småkakor! Den perfekta belöningen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Molly skriver:

    hej hej!
    jag har tänkt samma sak när det gäller mat och smaker 🙂 jag tror att det har att göra med att smakerna hinner sätta sig och utvecklas 🙂

    hoppas att du har haft en riktigt bra dag 🙂 ha en bra kväll 🙂
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *