Jätteviktig bokrelease och tävling

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

4 Responses

 1. Terese Alvén skriver:

  Tack fina du för att du kom igår – du hjälpte till att göra min kväll magisk! Hoppas du gillar nya boken. KRAM

 2. Sara Thim skriver:

  O vad jag vill vinna denna bok! Har tänkt att köpa den själv för jag måste läsa den. Terese är en STOR inspirationskälla till mig. Har mött henne en gång på bokmässan i Göteborg och vilken känsla! Jag har själv (eller har) en ätstörning, kämpar varje dag för att bli frisk och bli av med alla tankar. Att vara frisk är inte bara att fungera i vardagslivet och ha en ”normal” vikt, det är att också ha en naturlig inställning till mat och tankar om sin egen kropp. Detta kämpar jag mest i princip dagligen, kommit lång väg till ett helt friskt liv men har ännu en bit att gå. Terese får mig att tro att det faktiskt går att bli helt frisk.
  Tror att boken kan hjälpa mig att ta de där sista stegen, att få läsa om flera som gjort den resan och klarat av det.
  Hennes andra böcker heter: Träna tillsammans med familjen, träna tillsammans med Tia och viktig från matmissbrukare till träningsförebild

 3. Janina skriver:

  Hennes andra böcker heter Träna tillsammans med familjen och Träna tillsammans med Tia.
  Jag skulle väldigt gärna vinna denna bok då jag är älskade hennes första bok om ätstörningar och tycker denna bok är precis vad marknaden (och jag) behöver. Jag har haft anorexi i sju år och har bestämt mig för att bli frisk en gång för alla. Flyttade hemifrån i höstas för att studera med det slutade med sjukskrivning och dagvård. Jag kämpar med dagvårdsbehandling nu och har lovat mig själv att göra det grundligt och inte stressa vidare i livet. Denna bok skulle jag vilja ha med mig på min resa som stöd. Drömmer om att komma tillbaka till träning och fysisk aktivitet på en hälsosam nivå, utan tvång. Och jag vill hitta en positiv och frisk syn på mat, träning och hälsa överlag och det tycker jag Terese bidrar så bra med.

 4. Linda Assarsson skriver:

  Böckerna heter:
  Träna tillsammans med familjen och Träna tillsammans med Tia.

  Jag läste boken Viktig och kände igen mig i typ allt!
  Har en bakgrund med anorexi i 20 år, så den boken berörde verkligen och gav mig mycket!
  Den nya boken vill jag ha för den är såå mycket där jag är nu, efter tiden i ätströningshelvetet!
  Jag är numera nykter anorektiker, och strävar efter att finna mig själv, finna balans och finna vägen till lyckan-till det verkliga livet, det utan ätstörningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *