Kycklingwok med ris

Till middag ikväll gjorde jag en kycklingwok till vilken jag serverade ris och grönsaker. Det bästa med att göra en wok är att man kan slänga ner lite vad som helst beroende på vad man tycker om och vad som finns hemma i kyl och frys. I min wok hade jag idag kycklingfilé, finstrimlade morötter, finstrimlad gul lök, finstrimlad vitkål, broccolibuketter, kokosmjölk, röd currypasta, salt och peppar. Jag toppade maten med hackade cashewnötter. Riktigt gott och återigen mer än godkänt av hela familjen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *