Lammstek med ugnsbakade schalottenlökar i Crock Pot

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Amanda skriver:

    På bilden ser den här lammsteken ganska well done ut och inte så rosa, men jag tänker att det kanske är ljuset när bilden är tagen? Med tanke på gradantalet (57*C) borde den inte vara well done. Minns du hur den var? Rosa eller samma färg helt igenom? Ska göra en lammstek imorgon som jag har över sen rean efter påsk 🙂

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Ser du till att den bara kommer upp till rätt temp i den tjockaste delen kommer den att vara rosa och fin. Jag är noga med temperaturen och just de här bilderna har jag redigerat lite med ljuset. Det kanske inte var helt smart. Tänkte inte på det. Ska tänka på det framöver, tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *