Letar du efter nyttigare mellanmål

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

3 Responses

 1. Fröken M skriver:

  Perfekt ! den ska jag testa 🙂
  Här hemma blir det mycket hemgjord smoothie på frukt och bär – nu när det är säsong även hemkokt äppelmos, men snart är det ju slut på tillgång av godsaker i farmors trädgård och då kommer köpta mellanmål bli räddningen !
  Kram

 2. Åh, har köpt hem denna idag då du tipsat om den! Kände dock att jag föredrar aprikosvarianten, den här kändes lite ”vattning” på något sätt. Tyckte det var för lite smak liksom. Men helt okej, det är nog mycket för att jag är van med sötare krämer. Kan tänka mig att det är gott med en klick i yoghurten!

 3. Patricia skriver:

  Stort tack för tipset! Jag ska hålla utkik efter krämen i matbutiken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *