Lyx på lördagsmorgonen
Idag bjöd jag familjen på en god överraskning som en del av lördagsfrukosten. Det blev en varsin bananvåffla. Jag har tidigare gjort bananpannkakor, men idag gräddade jag smeten i våffeljärnet i stället och det blev mycket bättre och godare. Tyvärr hade vi ingen grädde hemma men till sin våffla fick man istället välja på Nutella, hjortronsylt, hallonsylt eller blåbärssylt. Jag tog ett hjärta av varje. Nutellan var bäst. Dessa våfflor var riktigt goda och kommer garanterat att lagas till snart igen! Passar både till frukost, lättare lunch, brunch eller som mellanmål.
Bananvåfflor, 4 stycken
5 ägg
1 mosad banan
2 msk jordnötssmör (osötat)
Blanda mosad banan med uppvispade ägg och 2 msk jordnötssmör till en fin smet. Grädda i våffeljärn. Servera med Nutella, sylt och grädde.
Senaste kommentarer