Melonkärnor

Det har i dagarna kommit en spännande nyhet från Risenta. Det är melonkärnor. De ska enligt påsen ha en mild och söt nötsmak och ska passa i allt från sallader, bröd, efterrätter och till snacks. Jag smakade några kärnor naturella, precis som de är direkt från påsen, och de var helt ok. Smaken kom fram mer när man rostade dom. Kanske inget jag skulle äta som snacks men ett bra komplement till pumpa- och solroskärnor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *