Kategori: Godis

0

Hur kunde jag vänta så länge?!

Idag (liksom många andra dagar) efter lunch var jag extremt godissugen. Jag ville inte ha mitt ”standardgodis” som oftast är Karl Fazer Blå, Daim, Hallonlakritsskallar, osv. Nej, kexchoklad var jag sugen på. En klassisk...

0

Ljuvliga champagnetryfflar

I förra veckan hade jag den stora förmånen att bland de första i Sverige få njuta av Häagen-Dazs senaste glassnyhet Marc de Champagne Truffle. En helt ljuvligt krämig vaniljglass med virvlar av Marc de Champagne och stora tryffelbitar. Den...

1

Hur kommer dom på allt?!

Som jag berättade i förra veckan har godisleverantörerna börjat förstå storheten av kombinationen bakverk/godis. Fazer lanserade nyligen Geisha chokladkex, ett kex fylld med Geishas hasselnötscrème överdragen med mjölkchoklad. Jag tyckte de var riktigt goda. Nu kommer Fazer...

0

Bra blandning

Loppi-eventet idag var helt i min smak. Intressanta människor och företag på scenen, gott fika, trevliga utställare med gott att bjuda på och välfyllda goodiebags. Det bjöds på högt… … som lågt! Precis min...

0

Geisha chokladkex

När jag bakar så har jag gärna olika godissorter i eller på bakverken, typ dumlekakor med både Dumle och Noblesse, muffins med olika chokladbitar nedstoppat innan gräddning eller godis uppe på frostingen, Non Stop...

1

Räddare i nöden?

Det händer titt som tätt att jag blir sötsugen. Ja, varje dag faktiskt! Sötsuget kommer ofta smygande efter lunch eller efter middagen på kvällen. Jag unnar mig i dessa situationer i princip alltid lite...

1

En trevlig kombi

Har ni sett att Cloetta har lanserat en ny smak på sitt Polly-godis? För någon vecka sedan släpptes Polly med smak av Ahlgrens bilar. Självklart blev jag nyfiken och kunde inte hålla mig. Jag köpte...