Kategori: Efterrätt

0

Udda kombo

Min efterrätt jag intog på lördagskvällen blev en lustig kombination. Men så är det när man är sugen på något. Årets första svenska jordgubbar (80 kr kilot på Ica – helt okej) och en...

0

Oavsett väder

Vädret här i Stockholm idag blir jag inte klok på. I ena sekunden vräker regnet ner, i andra skiner solen. Och så fram och tillbaka, fram och tillbaka. En hagelskur kom mitt i det...

2

En dag på Lakritsfestivalen

Idag tog jag med mig min allra bästa lakritskompis (självklart min lakritsälskande dotter Filippa) och åkte iväg till Lakritsfestivalens sista dag. I egenskap av festivalbloggare/lakritsambassadör fick jag gratis entré och fin vip-behandling (stort tack...

0

Glass-paus

Idag var jag tvungen att jobba hemifrån från lunch och framåt eftersom de ringde från skolan och ville att jag skulle hämta dottern som var lite hängig (ingen större fara dock, mest trött och...

2

Hamburgare av munkar och glass?!

Hamburgare bestående av munk och glass. Hur galet låter inte det?! I New York är allt möjligt – även just munkhamburgare. För allt i världen, missa inte detta guldkorn om du är i NY....

0

Ingen sensation

Till efterrätt i kväll blev det provsmak av Häagen-Dazs nyhet Secret Sensations. Tyvärr var de inga direkta ”sensations”. Jag åt en halv Chocolat Fondant och en halv Creme Brûlée (Mattias fick de andra halvorna). Båda...

0

Glassiga nyheter

Igår började jag fundera på vad jag skulle servera till efterrätt ikväll. Valet stod mellan någon typ av paj eller chokladfondant. Som tur är behöver jag inte fundera särskilt mycket längre. Ett trevligt bud...