Category: Efterrätt

0

Test av de smaksatta gräddsorterna

För ett par veckor sen fick jag hem Arlas senaste nyhet i gräddhyllan, nämligen vispgrädde smaksatt med jordgubb respektive choklad. I helgen testade jag både två. Vi började med vispgrädden smaksatt med choklad. Jag...

0

Nyttigt fredagsfika

Efter alla onyttigheter som slunkit ner i magen under dagen känns det bra att avsluta kvällen med ett nyttigare fredagsfika. Färska jordgubbar, gröna och röda vindruvor, sharonfrukt, persimon, passionsfrukt och satsumas ser alla läckra...

0

Pizza Hut-buffé

Idag hade vi halvdag på jobbet. Det har vi alltid dagen före röd dag. Mattias var helt ledig. Hela familjen möttes vi upp för gemensam lunch. Det blev smaskig pizza hut-buffé. Pizzorna idag var...

0

Rester är inte fel

Rester är ofta underskattat. Många kastar mat som blir över efter middagen och vill inte äta det dagen eller dagarna efter. Vilket slöseri! Det händer sällan hemma hos oss. Både jag och Mattias har...

0

Go Nuts

Go nuts med Svenska Dagbladets/Tastelines recept på fantastiskt goda chokladbitar med namnet ”My nuts”. Testade att göra en halv sats i helgen och de var hur goda som helst. Passar perfekt som ett litet tilltugg...

Lyrisk! 1

Lyrisk!

Jag är så lyrisk! Igår var jag ute med en fin vän och åt på en lokal restaurang i Jakobsberg, Rikos. Vi hade det verkligen jättemysigt. Satt och åt, drack och pratade i lugn och...

0

Alternativ till grädde

Till efterrätt blev det en enkel Gino gjord på jordgubbar, melon och ananas toppad med riven vit choklad och gratinerad i ugn i ca 10 minuter på 200 grader. Istället för grädde tog jag...

5

Inspirationslunch med Kronfågel

Vilken fantastiskt god lunch jag åt idag. Jag var bjuden av Spot and Tell till en inspirationslunch där Kronfågel presenterade sin höstnyhet DELi. DELi finns i tre olika smaker och är en matnyhet framtagen...