Nya glas med Muminmotiv hos Max
Vi försöker mestadels äta nyttig och bra mat som gör gott för kropp och knopp. Tänket är ungefär 80-20. 80% bra mat men med utrymme för 20% mindre bra. Vi äter faktiskt pizza varje...
En blogg om att leva sunt och hitta balans i livet
Vi försöker mestadels äta nyttig och bra mat som gör gott för kropp och knopp. Tänket är ungefär 80-20. 80% bra mat men med utrymme för 20% mindre bra. Vi äter faktiskt pizza varje...
Kyckling är en av min och familjens favoritråvaror. Den går att variera i det oändliga och är dessutom nyttig och klimatsmart. Barnens favoritdelar är kycklingklubborna och kycklingbenen då man kan äta dessa med händerna. Kycklingen...
Jag fortsätter mitt test av färdigmat. Den här gången stod Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken på menyn. Vilt Bourgignone består av en gryta gjord på älg-högrev, vildsvin, vildbacon, morot, steklök, rödvin, rosmarin och lagerblad...
Jag äter nästan alltid matlåda på jobbet. Ibland har jag med matrester hemifrån, ibland köper jag något gott i mataffären. Nu för tiden finns det riktigt bra färdigmat att köpa. En av mina favoriter är...
Att olivoljan är hälsosam har vi länge känt till. Olivoljans rika innehåll av enkelomättat fett och unika innehåll av polyfenoler, antioxidanter, är anledningen till att olivoljan är nyttig. Genom att välja olivolja när man...
Idag blev det en favorit i repris. En rätt som faktiskt går i repeat här hemma då den är så oerhört omtyckt och makalöst god! Det blev vår favoritkyckling i Crock Pot, Kyckling äpple-curry...
2013 var året då Pulled Pork hamnade på allas läppar och tallrikar också för den delen. Namnet på rätten syftar på att man ”drar isär” köttet med en gaffel när det är klart för...
Idag hade jag förmånen att bli inbjuden på smyglanseringen av Benella Regnbåge. Vi fick veta en hel del intressant om denna fantastiska fisk. Benella regnbåge odlas i Ösersjön, närmare bestämt i Finland. Odlarna har stort fokus på...
Senaste kommentarer