Category: Middag

0

Allbran-överbakad fisk

Nu är det konstaterat att det verkligen är så att man blir intelligent av att äta fisk. Vi försöker äta fisk en till två gånger i veckan. Helst ska man äta minst tre gånger...

0

Ekolådan vecka 11

Jag får, som jag skrivit tidigare, numera Ekolådan, lilla grönsakslådan, varannan vecka. Jag har hittills fått en leverans och varit mycket nöjd. Idag var det dags för leverans nummer två. Denna vecka innehöll lådan...

0

Kycklinglasagne

Jag hittade en förpackning Guldfågelns tunnskivade kycklingfilé till ett bra pris för ett tag sedan. Leif Mannerström har knåpat ihop några recept till denna kyckling och idag testade jag att göra kycklinglasagnen. Jag återger...

0

Pizza-lördag

Efter en hel dag på stan med besök på Junibacken, inköp av vårjackor, skor etc på Polarn o Pyret, inköp av lite nya barnleksaker, lunch på Max, blev det en skön hemmakväll med hemgjord...

0

Jambalaya

Kvällens middag blev ett recept jag snubblade över på Kronfågels hemsida, nämligen Jambalaya. Mattias förknippar den rätten med att ta vara på rester och det har han rätt i, den skulle passa perfekt för...

0

Lax med krämig risotto

Kvällens middag blev en underbar lax och till detta en krämig och god risotto samt gröna ärtor. Risotto är något jag inte gjort på år och dag. Konstigt med tanke på att det är...

0

Grekiska lammfärsbiffar

Kvällens middag blev grekiska lammfärsbiffar i tomatsås, klyftpotatis och tzatziki. Jag kokade också den ekologiska broccolin från Ekolådan vilken jag toppade med rivet citronskal, olivolja och salt. Allt var verkligen jättegott! Det är kul...