Category: Middag

Vi lyfter på locket och möts av den godaste doften! 0

Kyckling när den är som bäst

Dagens middag blev familjens favorit, Kyckling äpple-curry med pasta. Självklart tillagad i Crock-Pot. Det är verkligen kyckling när den är som bäst. Fantastiskt mör och smakrik kyckling och såsen – to die for! Ren och skär...

Allt på?! 0

Hemgjord sushi

I början på 70-talet öppnade den första sushi-restaurangen i Sverige. Restaurangen blev ett exotiskt inslag och det gick trögt till en början. Idag är sushin ett stående inslag i den svenska vardagskosten. Sushi är näringsrikt och nyttigt. Riset utgör...

Gäller att komma så nära tallriken man kan komma för varför använda kniv? 0

Stilstudie

Pyttipanna på allt möjligt vi ätit i veckan är en av familjens mest populära rätter just nu. Rester av rester blev min och sonens lunch i söndags, tillsammans med stekt ägg såklart. Och senap,...

Boeuf Bourguignon klar att ätas! 0

Per Morbergs Boeuf Bourguignon

Förra veckan började skolan för många. På torsdag är det dags för mina barn att åter sätta sig i skolbänken. Själv har jag jobbat ett par veckor och börjar komma in i rutinerna igen....