Category: Middag

Utseende innan blötläggning och kokning. 0

Alger på tallriken

I det asiatiska köket är alger en av de viktigaste ingredienserna. Nori känner de flesta av oss till. Det är den gröna algen som används till sushirullar. Alger är en riktig proteinbomb och rik på...

Amicone och Minvino No 4. 0

MINVINO

Jag en kul nyhet att berätta om. Har ni hört talas om Minvino (produktprov)? Det är en serie med vatten anpassade till olika viner. Precis som kryddor förhöjer en maträtt påverkar val av vatten hur...

0

Enebacken EKO

Idag hade jag förmånen att njuta av lite godare charkprodukter på en mycket trevlig och personlig pressträff. Det var Lidl som bjöd in för att fira lanseringen av deras nya charkserie Enebacken EKO. Enebacken...

Kyckling grillkorv Mix 0

Grilla motståndarna

Ingen har väl missat att VM i fotboll har dragit igång med buller och bång. Vilken folkfest, både på plats i Ryssland och hemma. Idag var det dags för Sveriges första match, Sverige mot...