Category: Mat

Tillfällig säsongsmak. 0

Proteinbar för julälskare

Mellanmål är helt klart min grej. Jag äter mellanmål både på förmiddagen, eftermiddagen och lite senare på kvällen. Frukost, lunch och middag där emellan. För det mesta äter jag bra mellanmål som yoghurt och...

0

Mitas Mat

Jag blir mer och mer medveten om vad jag lagar för mat och lägger på tallriken. Just nu ligger fokus på att laga och servera mer vegetariskt. När jag äter kött väljer jag det med omsorg....

Tre av programseriens stjärnkockar! 0

Four hands menu

Niklas Ekstedt är en av Sveriges mest framgångsrika och tongivande kockar. Han driver idag restaurang Ekstedt med en stjärna i Guide Michelin, vincaféet Tyge & Sessil samt det senaste tillskottet Hillenberg. Han driver också Gamla Riksarkivets...

Happy Food 2.0 0

Happy Food 2.0

En av de böcker jag länge har haft liggande vid sängbordet som påminnelse och inspiration är Happy Food av vetenskapsjournalisten Henrik Ennart och kocken Niklas Ekstedt. Eller så har jag bara inte orkat städa bort...

0

Ladda upp inför glöggsäsongen

1 december är det glöggens dag. Jag börjar redan nu ladda upp inför glöggsäsongen. Har redan smakat på Svensk vinter, en glögg från Saturnus i samarbete med Mackmyra. Nu har jag fått hem (varuprov)...