Category: Mat

0

Restaurang Byn

Efter kettlebells-passet gick jag och Mattias ut och åt på restaurang Byn. Det är en liten, urcharmig restaurang i Vasastan i Stockholm. De har specialiserat sig på matcrêpes. Maten var fantastiskt god och vackert...

0

Färsfylld paprika

Till middag ikväll blev det färsfyllda paprikor, ett recept från Fitness Magazine maj 2008. Maten hade lite hetta och smakade väldigt gott. Till och med Filippa som alltid plockar ut paprikan ur maten åt...

0

Banana-choko-heaven

Till kvällsfika har jag några gånger gjort något jag läst kallas ”Banana-choko-heaven”. Jag mixar en fryst banan och lite kakao, och toppar med tinade bär. Smakar helt fantastiskt gott. Nästan som kall chokladpudding. Rekommenderas!

0

Kycklingpaj

Till middag ikväll blev det underbart god kycklingpaj efter ett recept från mat.såklart. Jag måste säga att pajdegen jag gjorde var grymt god. Jag använde riktigt smör för en gångs skull och det gör...

1

Varm smörgåstårta

Kvällens middag blev ett experiment inför släktkalaset på Gustafs födelsedag. Vi gjorde en varm smörgåstårta. Resultatet blev fantastiskt gott!!! Den smaksatta creme fraichen gav smörgåstårtan hetta och smak. Kombinationen bacon, purjo och champinjoner var...

0

Jag vill ha blommig falukorv till middag, mamma!

Kvällens middag blev falukorv och broccolimos. En middag helt i barnens smak och tycke! Visst gillar de när jag lagar nya spännande rätter, men en del av rätterna på sistone har varit kanske mer ”vuxenmat”. Jag...

0

Kalla mig vad du vill-kakor

Gustaf fyller 2 år om 3 veckor och här hemma har redan förberedelserna startat inför kalaset. Igår bakade jag kakor som jag frös in, ”Kalla mig vad du vill-kakor”, ett recept från Svenska Dagbladets...

0

Citron- och kanelkesella

Till fika ikväll blir det en rätt efter ett recept från en Fitness Magazine kostbilaga från 2004, citron- och kanelkesella. Perfekt som efterrätt eller mellanmål. Till kesellan har jag gjort i ordningen en skål...