Category: Sås

0

Magrare färs

Brukar ni köpa kycklingfärs? Det finns färdigmalda förpackningar på 400 g från Kronfågel att köpa i de flesta butiker. Visst kan man mala sin egen kycklingfärs (hela filéer körs ned i köttkvarn eller vanlig mixer) men...

1

Och maten sköter sig själv

Mat som tillagas och sköter sig själv i ugnen är fantastisk mat tycker jag. Jag försöker laga sådan mat så ofta jag kan. Det krävs bara ca 10-15 minuters förberedelse och sedan skjuts in...

0

Söndagsstek

Den mest klassiska söndagsmiddagen måste väl ändå vara stek. Vi äter stek extremt sällan. Det är synd för stek av olika slag är riktigt gott! Ikväll blev det i alla fall stek till middag....

0

Hemrullat

De senaste åren har jag och min familj firat jul i fjällen. Vi har haft traditionell julmiddag med julens klassiker och sånt vi inom familjen gillar men vi har försökt dra ner lite på...

0

Cordon Bleu på kassler

Idag till middag lagade jag till en rätt jag aldrig har lagat förut, Cordon Bleu. Många gör den på skinkstek, kyckling, fläskkotlett, lövbiff och liknande. Jag gjorde på kassler. Osten var en långlagrad, extra...