Man tager vad man haver
Onsdag idag igen. Veckorna bara springer fram… Man har mycket att stå i, men det är precis som det ska vara. Livet ska vara fullt med fart och fläkt, men det ska även finnas...
En blogg om att leva sunt och hitta balans i livet
Onsdag idag igen. Veckorna bara springer fram… Man har mycket att stå i, men det är precis som det ska vara. Livet ska vara fullt med fart och fläkt, men det ska även finnas...
I lördags hade vi gäster igen. Jag älskar att ha gäster hemma eller vara bortbjuden på middag. Få äta och dricka gott och umgås i trevligt sällskap, underbart! Som tilltugg till välkomstdrinkarna (som var...
Brukar ni köpa kycklingfärs? Det finns färdigmalda förpackningar på 400 g från Kronfågel att köpa i de flesta butiker. Visst kan man mala sin egen kycklingfärs (hela filéer körs ned i köttkvarn eller vanlig mixer) men...
Mat som tillagas och sköter sig själv i ugnen är fantastisk mat tycker jag. Jag försöker laga sådan mat så ofta jag kan. Det krävs bara ca 10-15 minuters förberedelse och sedan skjuts in...
Affärerna är just nu fulla med billiga rotsaker. Köp hem och laga till. Kan varieras på en mängd olika sätt (gratänger, raggmunkar, kokade, stekta, rivna ner i andra rätter, grytor, ugnsbakade, som de är,...
Den mest klassiska söndagsmiddagen måste väl ändå vara stek. Vi äter stek extremt sällan. Det är synd för stek av olika slag är riktigt gott! Ikväll blev det i alla fall stek till middag....
Idag till middag lagade jag till en rätt jag aldrig har lagat förut, Cordon Bleu. Många gör den på skinkstek, kyckling, fläskkotlett, lövbiff och liknande. Jag gjorde på kassler. Osten var en långlagrad, extra...
Senaste kommentarer