Category: Sås

0

Söndagsstek

Den mest klassiska söndagsmiddagen måste väl ändå vara stek. Vi äter stek extremt sällan. Det är synd för stek av olika slag är riktigt gott! Ikväll blev det i alla fall stek till middag....

0

Hemrullat

De senaste åren har jag och min familj firat jul i fjällen. Vi har haft traditionell julmiddag med julens klassiker och sånt vi inom familjen gillar men vi har försökt dra ner lite på...

0

Cordon Bleu på kassler

Idag till middag lagade jag till en rätt jag aldrig har lagat förut, Cordon Bleu. Många gör den på skinkstek, kyckling, fläskkotlett, lövbiff och liknande. Jag gjorde på kassler. Osten var en långlagrad, extra...

0

Sojamjölk och vaniljsås gjord på soja

Jag äter i princip gröt varje morgon till frukost, framför allt nu under de mer kyliga årstiderna. Grötsorten varierar, men oftast blir det havregrynsgröt. Helst lagar jag till gröten på spisen, men även mikrokokt...

0

Lasagne på färska plattor

Jag har haft ett paket färska lasagneplattor i kylen någon vecka nu. Min tanke var att göra cannelloni med någon god fyllning, men det har stannat vid tanken. När jag inventerade frysinnehållet hittade jag...

0

Ett måste i varje hem

Har ni inte en fritös hemma så skaffa det!!! Det är verkligen ingen onödig köksmaskin. Visst, den används inte varje dag direkt men när man använder den så blir det utmärkt resultat. Man kan...

0

Fusk och äkta

Ikväll blev det fiskpinnar till middag. Till fiskpinnarna gjorde jag en ljummen, matig broccolisallad (matvete, broccoli, delade tomater, paprika och lite lök – allt dressat med olivolja, citronjuice, salt och peppar) och hade färdigköpt...