Protein GO från Kronägg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Annika Simonsson skriver:

    Synd att de inte smakade gott, men tack, då vet jag. Har du provat de nya från Njie(?), vad tyckte du isf om dem? Eller har du annat förslag på liknade drycker/produkter?

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Jag har provat det mesta från Njie. De kommer dock med ännu fler nyheter som jag inte hittat eller köpt än. Jag tyckte deras proteinmilkshakes var helt okej, speciellt choklad! Egentligen är jag inte förtjust i flytande proteinprodukter/yoghurtar utan föredrar att äta mer fastare produkter, typ kvarg, kvargyoghurt, ja du förstår. Det mättar mer tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *