Pulled beef på högrev

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

5 Responses

 1. Fröken M skriver:

  Jag gjorde det av misstag när jag hade köpt ”fel” kött, men jag vet inte.
  Det blev lixom ingen favorit ( kanske fel kryddblandning ) för jag tyckte mest det smakade sönderkokt kalops !? 😉
  KRAM

 2. Anna-Karin skriver:

  mmm, det ser riktigt gott ut. Det gäller att planera bara eftersom det tar lite tid. Kram!

 3. Anna-Karin Gustafsson skriver:

  Hej fick hem min crock pot idag och letar nu recept. Tänkte prova ditt pulled beef fast med vildsvin men stod inget om hur mycket vätska om man ska göra i slökokaren. Tacksam för tips!

 4. admin skriver:

  Jag tycker att de flesta köttsorter släpper mycket vätska/köttsaft, framför allt kött med mycket insprängt fett som högrev eller fläskkarré och jag vill inte att det ska bli för vattningt. Jag brukar därför bara ta en eller ett par dl vätska och har man möjlighet kan man gå och kolla i pottan under tiden man tillagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *