Semla från Tidningshuset by Pontus
Jag älskar verkligen semlor. Igår åt jag min tredje semla för i år. Det var en semla från Tidningshuset by Pontus. Jag är en stammis på deras bageri. Stort Älska på deras kardemummabullar.
Men igår åt jag alltså en semla och inte kardemummabulle (bulle blir det ikväll istället). Förväntningarna var höga då denna semla fick näst bäst i test hos Köket.se. Semlan gjorde mig inte besviken. Tvärtom! Trodde inte att jag gillade mandelmassa men jag kommer att få omvärdera detta från och med nu. Det här var garanterat den godaste semlan jag hittills! Riktigt snygg. Ignorera bilderna ovan, semlan välte i bilen på väg hem. Den innehöll en perfekt vispad grädde, fluffig välsmakande bulle med tydlig kardemummasmak och det allra bästa MANDELMASSAN (smak, crunch, mängd – perfektion). Säger bara, missa inte!
Senaste kommentarer