Slätare, mjukare och i en mindre förpackning

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

2 Responses

  1. Micke skriver:

    Du skämtar va ? Fruktsåsen i botten innehåller nästan ingen frukt alls utan är mest ”sås” och smakar pyton. I verkligheten så är inte ens ”frukt/jordgubbssåsen” röd, utan mer gråaktig.

    De som tillverkar detta har till och med problem med sylten och de har bekräftat detta till mig via epost och även ett skrivet brev. Men Minifruttin ÄR inte god. Jag kan inte rekommendera någon att äta den och ni som ätit den, jag förstår er om ni inte vill köpa den igen!

    Så du som skrivit detta blogginlägg.. Säker på att ni gillade produkten eller skrevs inlägget bara i reklamsyfte ?

  2. admin skriver:

    Mina recensioner är aldrig köpa. Jag gör ingen reklam på min blogg. Alla ord jag skriver är mina och de står jag för. Mina åsikter och inga andras! Tur att vi alla tycker olika!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *