Svårt att välja?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

3 Responses

 1. Ebba skriver:

  Hej!
  Landade på ditt inlägg hastigt och lustigt när jag själv ville undersöka saken närmare. Jag köpte pauluns granola här om dagen av nyfikenheten hur man gör granola utan något tillsatt socker. Jag läste inte vidare på innehållsförteckningen och öppnade förpackningen med spänning i morse. Jag slogs av hur söt den var och då jag blev upptagen med annat efter halva skålen var mjölken som oboy (utan chokladsmak) då jag återgick till frukosten. Jag läste nu på förpackningen för jag tänkte att nu är det något lurt. Oligofruktos anser jag vara en typ av socker, om än fruktsocker, och tillsatt är det ju definitivt. Även äppelkoncentrat är tillsatt och innehåller fruktsocker. Jag är lite besviken för jag tycker att han kunde formulerat det annorlunda, det är ju falsk marknadsföring men till en så bra ”naturlig” produkt vilket är synd…. Jag kom inte till någon närmre klarhet i mitt sökande men vad du beskriver av de olika produkterna skulle jag säga att pauluns låter mest hälsosam pga det naturliga fruktsockret, högt fiberinnehåll och låg kolhydratshalt:) Den där oligofruktosen skall dessutom vara rackarns bra för tarmfloran!;)

 2. Stefan skriver:

  Det ska vara så naturligt som möjligt, tex juice ska man välja bravo för att den har ”bäst” socker. Bäst och nyttigast müsli får du helt klart om du gör den själv, då vet du vilka ingredienser du har, dessutom är det väldigt enkelt att göra, enkla färska produkter slår vilken köpt müsli som helst

 3. Leklund skriver:

  Intressant artikel! Vill passa på att påpeka att många får ganska ont i magen av oligofruktos, även jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *