TÄVLING – Vinn Crock-Pot Express Multicooker

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

90 Responses

 1. Christina skriver:

  Power
  Elgiganten
  Net on net

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 3. Tiina Willman skriver:

  Power, net on net och elgiganten. Den vi har är bara en Basic modell. Men vi använder den mycket för att det är så bekymmersfritt och man kan göra annat istället för att stå och koka. Dessutom blir ju maten hälsosammare❤️

 4. Maria Persson skriver:

  Elgiganten, netonnet och tretti.se cervera cdon är återförsäljare av crockpot

 5. Birgitta Strandh skriver:

  Net on net, Elgiganten, Acreto
  Jag vill vinna en crock pot för att jag vill äta nyttigare, slarvar ofta med maten pga att jag inte orkar laga mat efter en lång arbetsdag. Med en crock pot som fixar maten har jag ingen ursäkt till att bara ta en tallrik fil eller en påse snabbnudlar.

 6. Rita Foitzik skriver:

  Elgiganten, Elon, Net on Net. Då skulle jag ge bort min gamla crock pott till mina barn, finns inget som är så gott som att laga kött i den. Håller tummarna

 7. Jonas Bengtsson skriver:

  Clas Ohlson
  Bagaren och Kocken
  ELON

  Motivering: grytan för min gamla trotjänare från 2016 blir svårare och svårare att rengöra efter varje långkok. Vill även testa att tryckkocka givetvis!

 8. Marina Olofsson skriver:

  Kärnis, NetonNet och MediaMarkt.
  Jag vill vinna denna manick,
  Då blir maten klar på ett kick!
  Tänk så bra för familjen på språng,
  Vi kommer lyckas med maten varje gång!
  Slippa halvfabrikat och få bra mat utan ansträngning,
  Låter så bra så jag nästan får ding :-)!
  Önskar den här vinsten så in i vassen vinna,
  Bra mat serveras och alla aktiviteter kommer vi hinna!
  God jul 🙂

 9. Anna skriver:

  Då jag jobbat 13 mil enkel resa hemifrån så vore det som en skänk från ovan att bli en lycklig vinnare till Crock Pot. Så jag slipper fixa och feja med middag och matlådor till mig och mannen en och annan tallrik till dottern innan träningar och dans.

 10. Anna skriver:

  Den finns att köpa på Elgiganten

 11. Marie Rending skriver:

  Elgiganten, Netonnet och Clas Ohlson

 12. Anna skriver:

  Net on net. Bagaren och Kocken. Media Markt. Ensamstående med 3 barn. Barnen vill ha mat direkt man kommer hem. Och så har man ju tiden som inte räcker till. Då skulle en sådan underlätta för oss.

 13. Emilia Morén Sarfve skriver:

  Elon, elgiganten och cervera 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna för att ge till min mamma, hon kämpar med heltidsjobb, extrajobb hus, barn och träning samtidigt som hon hittills gått ner 25kg men behöver ner 20kg till för att få en hälsosam vikt!
  Hon har hamnat på en längre platå för att hon inte alltid orkar med maten.
  Därav skulle jag vilja ge henne denna för att ge henne alla förutsättningar till nyttig, smidig mat! 🙂

 14. Heléne von Malortie skriver:

  Jag är en glad innehavare av en crockpot! Lagar mat i den, främst på helgerna. Jag köpte min på Cervera för två år sen, med funktionen bryna bl a, mycket användbar. Finns även på Clas Ohlson, Elgiganten och net on net. Går att beställa på hemsidorna för hemleverans.

 15. Maria skriver:

  Netonnet, Cdon, Elgiganten
  Har använt crockpot länge, underbar uppfinning till en hårt arbetande kvinna, men, den jag har är på upphälllningen så en ny skulle vara så bra

 16. Kent-Ove Ågren skriver:

  Elon,Net on Net, Media Markt Älskar att laga Slow Cookmat. Denna modell verkar vara något enastående Crock-Pot. Det vore intressant. Gör många ”långkok” 🎅🤶🎄

 17. Anna skriver:

  Net on net. Bagaren och Kocken. Media Markt.
  Som ensamstående med 3 barn. Så räcker inte tiden till, då gör man sådant som går fort att slänga ihop. Denna vinst skulle komma till stor hjälp. Så nu håller jag tummarna att jag vinner.

 18. Ann-Sofi skriver:

  Elgiganten, media markt, net on net, power.
  Jag vill vinna för att kunna servera en mat som inte tappar en massa nyttigheter medans det tillagas länge, plus i kanten är om den sköter sig själv.

 19. Emma skriver:

  Finns att köpa på Netonnet, Elgiganten, Claes Ohlsson, Elon, ellos och cervera.
  Jag köpte min slow cooker förra året när jag blev 2 barns mamma och i samma veva behövde min man jobba i england under längre perioder. Den va räddningen i vardagen , för att både jag och mina barn skulle få God, nyttig och hemlagad mat varje dag. Nu när jag börjar jobba igen och är ensam med barnen så är självklarheten att använda min underbara slow cooker , att kunna förbereda allt kvällen innan för att sedan bara sätta igång den på morgonen och sedan komma hem till varm och underbart god mat gör så otroligt mycket i den stressiga vardagen. Jag skulle vilja vinna för att få fortsätta utveckla mina slowcooker erfarenheter och kanske underlätta ännu mer i vardagen och bara för att jag absolut älskar att laga mat på detta sätt!

 20. Kalle skriver:

  Elgiganten
  Mediamart
  Köketsfavoriter

  Jag har länge velat ha en crockpott tog fram en recept bok med crockpott mat till min mamma och 80% av recepten kommer från denna blogg.
  Sen är det nog av lite låg prio att köpa en från min sida.

 21. Gun Byström skriver:

  Elgiganten, netikett och servera har återförsäljning.

  Jag vill vinna för att jag har drömt om en sådan länge. Jag är sjukpensionär och har det väldigt knapert med pengar.
  Denna crockpot skulle hjälpa mig mycket med att äta billigare och mycket hälsosammare.
  Vilken underbar jul jag skulle få om denna kom på posten.

 22. Ingegerd Bollnert skriver:

  Elgiganten, NetonNet, Mediamarkt, Kitchen Time, Bagaren och Kocken.
  Jag är mycket intresserad av att laga god och näringsrik mat. Att få denna Expressmodell skulle göra mej överlycklig. Jag följer dagligen grupperna om slowcooking och har redan två grytor som används flitigt. Sedan den nya modellen kom kände jag att den vill jag ha men det kommer att dröja p.g.a. kassabrist. Läser dina recept och tips med glädje.

 23. Johanna wallin skriver:

  Media markt, kökets favoriter, cervera, Elgiganten. Jag vill vinna crock-pot express multicooker för att även kunna ha möjligheten att kunna svepa ihop ett långkok med finess i farten express. Har en slowcoker hemma men vill även ha en express för dom dagarna man inte tänkt på hur man ska bli mätt i all julstress.

 24. Maria S skriver:

  Crock pot säljs på Cdon, NetOnNet, Elgiganten, Elin, Tretti mfl.
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den nya Crock-Pot Express Multicooker. Just nu har jag en äldre Crock pot som jag har älskat dessa 7 år jag har haft den, den börjar dock sjunga på sista versen och jag har därför funderat på att köpa en ny, tyvärr så har jag inte de pengarna just nu tack vare arbetslöshet, graviditet och kronisk sjukdom. 😥 Jag är verkligen ingen höjdare på att laga mat men med ”crockisen” har jag aldrig misslyckats med maten, något som jag oftast gör utan den! 😅 Hoppas verkligen på vinst! ❤ Ps, Jag älskar dina recept, Jessica! Utan dom skulle min matlagning vara myyyycket tråkigare. 🙂

 25. Karin Andersson skriver:

  Elon, Netonnet, Elgiganten
  Jag vill vinna för min man och jag jobbar långa dagar 7 dagar i veckan, driver egen firma med många anställda, då vore en slowcocker perfekt att ha till hjälp i köket när man kommer hem sen kväll efter en lång arbetsdag. Även tonåringen kanske skulle kunna bli mästare i köket med en crock pot.

 26. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 27. Sara Gustavsson skriver:

  Elon, cervera, cdon
  Halloj. En vaken natt arbetande 41 årig mamma här.
  Maken arbetar varje vardag 9:15-18:15 + varannan lördag 9:30-14:30.
  Detta innebär kort om tid att laga bra mat i vettig tid på dagen.
  Då jag sover till kl 16 när jag jobbat och då ska hossen hämtas på fritids.
  Vore kanon att få assistans av en crock pot för hälsosammare RIKTIG mat.
  Har en billigare variant som används ibland men den saknar många funktioner som jag sku ha haft nytta av.

 28. Jessica Sundberg skriver:

  Ange minst tre återförsäljare för att ha chans att vinna.

 29. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 30. Sofia skriver:

  Elgiganten
  Bagaren & Kocken
  Cervera
  Här är en nyseparerad småbarnsmamma som mest känner ångest inför en jul på egen hand. En crock pot står högst upp på önskelistan som jag hoppas att någon liten missa läser.

 31. Daniel skriver:

  Järnia, Elon, Ellos
  Ska flytta och börja renovera ett hus nästa månad, så vore perfekt att kunna laga god och nyttig mat smidigt med en Crock pot som sköter sig själv när jag slår hammaren på fingrarna om dagarna.

 32. Camilla skriver:

  Elgiganten, Elon och Järnia.
  Jag skulle kunna göra två rätter på samma gång, om jag behåller min nuvarande! 😉

 33. Lina K skriver:

  Netonnet, tretti.se & cdon.com
  Jag skulle vilja vinna den då jag vill leva hälsosamt. Samtidigt som den lagar maten hinner jag träna= suveränt! Hoppas på det bästa!!

 34. Bodil Ekerman skriver:

  Elgiganten, tretti , Elon …
  Visst vill jag ha en själv . Köpte en till min särbo så han och hans son skulle kunna göra storkok. Men har en ensamstående utbränd väninna med 3 barn som skulle behöva denna för att kunna lättare laga mat,kunna dryga ut maten och göra storkok så att en knaper matkassa förhoppningsvis räcker längre. Om ”jag” vinner kommer jag lämna hennes namn o uppgifter till er.

 35. Paulina Möller skriver:

  Netonnet
  Elgiganten
  Cervera
  Jag och mina dagbarn älskar lägga i lite blandat på morgonen för att sedan efter vi vart ute på förmiddagen komma tillbaka och njuta av varm hälsosam mat som fixar sig själv.

 36. Emma skriver:

  Elgiganten
  Net on net
  ELON

  Wow vilka funktioner det verkar finnas på denna. Har nu en billig variant som funkar sådär. En ny crock pot skulle kanske kunna övertyga mannen om att det faktiskt är en bra idé 😅

 37. Veronica skriver:

  Elgiganten, Cdon, Net on net…
  Jag vill ge den till min pojkvän… Hans son har diabetes och då är det viktigt att äta regelbundet.. Så istället för att stå och laga mat konstant skulle en Crockpot underlätta så dom kan hitta på nåt roligt tillsammans utan att behöva oroa sej för matlagningen hela tiden..

 38. Mimmi lindqvist skriver:

  Elgiganten,tretti.se, netonnet säljer den blandannat!

  Jag skulle vilja ge bort den till min morfar❤ som har lite svårt att få till det med matlagningen numera, med en crock pot går det ju inte att misslyckas med en god måltid, dessutom blir det mindre kladd och disk i köket!

 39. jonas Engström skriver:

  Mediamarkt, Kitchen Time, Bagaren och Kocken.

  jag vill vinna den inte för mig själv utan för att ge dem till min mamma som nu snart kommer bli ensam nu när yngsta systern söker högskola så vore den guld värd för henne att ha 😀

 40. Sanna skriver:

  Svar: Järnia, Netonnet och Clas Ohlson.

  Som ensamstående mamma är det tufft och stressigt i mellan varven med alla hushållssysslor. Det hade därför underlättat livet otroligt mycket om just vi vann en Crock-pot maskin. Det är ju en produkt som jag länge har varit nyfiken på, särskilt efter att ha läst alla dina inlägg om dess fördelar. Men som ensamstående förälder är ekonomin som bekant inte den bästa, och det tycks alltid finnas tio tusen andra saker som måste prioriteras före. Det hade därför betytt otroligt mycket om just vi vann, då det verkligen hade blivit en julklapp till hela familjen.

  Kram Sanna

 41. Nadia skriver:

  Den finns bland annat på Cervera, Elgiganten och MediaMarkt.

  Som arbetande fyrbarnsmamma skulle denna verkligen förenkla min vardag så mycket och samtidigt göra det enklare att ge mina barn hälsosam mat. Vore underbart och ett dåligt samvete mindre! 😋

 42. Elisabeth Sjöblom skriver:

  Crock pot finns att köpa på bl a Järnia butiker, Elgiganten eller Net on net. Med den nya Crock pot multicooker express behöver man inga andra kastruller eller stekpannor. Man har ju allt i ett , så mycket plats i skåpen det blir👌

 43. Sofia Johansson skriver:

  Säljs på Netonnet,Elgiganten och tretti.se. Vi är en trebarnsfamilj med mål att optimera vardagen. Vi har en crockpot av vanlig modell som har några år på nacken men som vi är nöjda med. Vore toppen med allt som en Express Multicooker kan förgylla vardagen med. God mat på bra råvaror, enkelt och lyxigt lagat!

 44. Ulrica skriver:

  Elon
  Ellos
  Elgiganten
  Har två grabbar som spelar hockey, många och långa kvällar i ishallen blir det. Att ha en pryl som tillagar en näringsrik måltid 70% snabbare än traditionell matlagning skulle vara guld ärt för mig. Hoppas på tur.

 45. Kristina Wärn skriver:

  *Elgiganten *Bagaren och Kocken * Net on net

  Som 3 barns mamma o jobbar heltid så är Crock Pot världens bästa uppfinning 😊 använder min 5 dagar av 7 i veckan o man kan göra så god mat i den under tiden man är på jobbet. Är väldigt nyfiken på den här nya varianten då man också kan använda sig av tryckkokning. Skulle vilja vinna den här till mig o min familj som en fin julklapp 😊 sen jag började använda Crock Pot så känner jag mig inte så stressad längre med att laga maten till 5 personer varje kväll man kommer hem från jobbet då den gjort det åt oss under tiden barnen varit i skolan o jag o min man på jobbet. Med den här nya Express Multicooker skulle jag kunna göra ännu mera mat o flera varianter. Om jag vann ska jag ge bort min gamla till mina föräldrar för dem älskar maten jag gör i den 😊 Hoppas på tur ⛤

 46. Carina skriver:

  Finns på Cdon, Mediamarkt & Elgiganten. Jag hade gärna velat vinna för jag har hört hur gott maten smakat när man lagat i Crock poten. Den här modellen verkar ju klara av betydligt mycket mera så då slipper man få så mycket disk 😃😍 Hoppas på tur 💙

 47. Britt-Marie skriver:

  Måste bli mycket roligare att laga mat med en Crock-pot express multicocker och som dessutom behåller alla näringsämnen i maten🤩 Dessa finns att köpa på Media Markt, Cervera och Elgiganten 👍

 48. Carina O skriver:

  Det är Cdon, Elgiganten & Mediamarkt. Har hört så mycket positivt om Crock pot. Den nya verkar vara ännu bättre med fler inställningar 😃. Jag skulle bli överlycklig över att vinna den för då blir det enkelt att laga mat eftersom den sköter sig själv och man slipper ha få så mycket disk 💜💜

 49. Marita Holm skriver:

  Mediamarkt, Bagaren &Kocken, Net on Net
  Min nuvarande CP som jag haft i ca sju år har jag vuxit ur och behöver en som
  är större då även familjen blivit större med barn och barnbarn och många familjemiddagar.

 50. Marita Holm skriver:

  Media Markt, Bagaren & Kocken, Net on Net
  Har vuxit ur min C.P som jag haft i sju år då familjen har blivit större med barn och
  barnbarn och många stora familjemiddagar.

 51. Ingela johansson skriver:

  Elgiganten, CDON.com och Mediamarkt. Hann använda min förra en gång, innan sonen adopterade den när han flyttade hemifrån. Just nu lånar jag en av exet och stackaren vill ha tillbaka den. Så jag behöver verkligen en egen

 52. Linnea skriver:

  1. Net on net, Cervera, Ellos
  2. Varken jag eller min sambo är några stjärnor i köket och lagar nästan bara mat för att kunna ta med matlådor till jobbet. Vi har länge sneglat på en Crock-pot men har inte kommit till skott. Det skulle vara oerhört skönt att enkelt kunna laga goda och nyttiga måltider med denna Crock-pot. På köpet kanske vi blir lite mer intresserade av matlagning!

 53. Jenny skriver:

  Net on Net, Elgiganten, bagaren och kocken.mm
  Jag och min sambo är lantbrukare och jag studerar 100%
  Vi får inte mycket tid till annat och denna skulle underlätta matlagningen för oss.
  Med en CP kan vi laga mat och jobba samtidigt.
  Vi kan sedan umgås och äta god mat tillsammans.

 54. Jerker skriver:

  CDON, Bagaren och Kocken, Net On Net.

  Det närmar sig jul och strax efter juldagarna så brukar dom sälja billig julskinka, och just julskinka i CrockPop blir fantastiskt gott och billigt, så det vore kul att kunna göra det själv också, och inte bara äta hos vänner 🙂

 55. Susanne skriver:

  Elgiganten, Cervera, NetonNet är återförsäljare.
  Som en skänk från åvan skulle jag behandla gåvan! Familjen skulle få mat även om mamman fått fart och på annat lagt sin tid!

 56. Petra Elandersson skriver:

  NetOnNet, Tretti och Elgiganten.

  Sedan min man gick bort för drygt ett år sedan har vi börjat med matlag med två olika grannfamiljer. Dels för att orka men också för att det är trevligt. Det ökar dock på stressen när jag ska laga mat åt ytterligare fem personer två gånger per vecka. Denna nya Crock Pot låter som att det kan vara lösningen på detta och jag hade blivit oerhört tacksam och lycklig om jag vann.

 57. Annika Andersson skriver:

  Net On Net, Ellos, CDON.

  Köttgrytor och soppar blir underbart goda i en crock pot, och värmer så gott på vintern. Jag vill gärna ha en egen så jag också kan laga extra gott och inte bara smaka det hos min väninna. 🙂

 58. Linda Olsson skriver:

  SVAR: ELGIGANTEN, TRETTI OCH NET ON NET

  Är en sjukpensionerad mamma som inte orkar så mycket i köket som jag önskar att jag gjorde!
  Denna skulle underlätta enormt i min vardag och sätta guldkant på min och sonens matlagning.

  Kram Linda

 59. Anne Persson skriver:

  Elgiganten, Elon, Net on Skulle bli överlycklig om jag vann denna. Ska genomgå cellgiftsbehandling för min bröstcancer igen och det vore skönt med denna crock pot eftersom jag vet att jag inte kommer att orka stå i köket/Anne

 60. Therese Andersson skriver:

  Kan köpas hos ElOn, NetOnNet, Elgiganten. Börjar jobba heltid i januari efter mammaledighet, och med en sambo som jobbar konstiga tider, familjen kommer inte vara hemma för att laga mat förrän vid 19.30 om kvällarna. Med dessa förutsättningar så skulle det vara guld värt med en potta som kan göra det möjligt att laga god och hälsosam mat till vår lilla tjej, trots ont om tid!

 61. Linda skriver:

  Net on net, tretti, Elgiganten

  Jag följer dina inlägg på fb i crock pot gruppen där, har en klassisk CP hemma och fullkomligt älskar den. När jag ser vad du gör i expressen så blir jag så sugen på att testa! Är tyvärr lite snål mot mig själv så får vänta med att köpa en,men att vinna en hade blivit en så härlig julklapp till mig själv!

 62. Annica Nilsson skriver:

  Net on net, ElOn, Elgiganten.

  Jag lagar mat i vanlig gryta som t ex idag när jag gjorde kalops. Hade behövt denna redan idag.

 63. Åsa skriver:

  På Elgiganten, järnia och elon går det att införskaffa.

  Önskar en ”potta” som jag kunde få ge till min lillasyster Irina Arvidsson som kämpar på i vardagen. Hon är så väl värd något som underlättar vardagen för henne och sonen Filip❣️

 64. Susanne Pettersson skriver:

  Net on net, Elgiganten, Cervera
  Jag ÄLSKAR att laga god och nyttig mat! Gärna mycket mat.
  Med 5 dagbarn, (som äter som hästar) 1 man, 3 utflugna barn med respektive och barnbarn (som gärna och ofta kommer hem till mamma och äter) går det åt mycket mat och jag lägger ner mycket tid på matlagning.
  Lägg därtill 5 golden retriever som också behöver sin tid…
  Ofta önskar jag mej fler timmar på dygnet men det kanske blir lättare att få tiden att räcka till om jag vinner en Crock-Pot Express Multicoocker.

 65. Tina skriver:

  Net o net , Power , Elgiganten

  Vill också få känna glädje att få ha en Crock Pot
  Skulle vilja prova allt från varmrätt ånga o efterrätt ….
  Har velat haft en länge nu ❤️

 66. Ulrika Fors skriver:

  Elgiganten, net on net, bagaren och kocken är återförsäljare!
  ”Tre barn som behöver middag innan diverse aktiviteter sätter oss föräldrar under press,
  Detta kan avhjälpas med en Crock-Pot Express,
  den fixar maten snabbt och utan stress!”

 67. Marianne skriver:

  Elgiganten, netonnet och tretti.se cervera cdon är återförsäljare.

 68. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 69. Kent Svanlund skriver:

  Elgiganten.se, Netonnet och Trettio. Se. Jag älskar att experimentera men ny mat och har idag en enklare variant av Crock-Pot. Skulle vara kul att vinna en mer avancerade pota.

 70. Nadia Walaf skriver:

  Netonnet, Elgiganten och Clas Ohlson
  Jag gillar att laga mat i en slowcooker, men att få planeringen att funka i kombination med tiden som går åt fungerar inte riktigt för mig, så det blir så sällan jag använder min. En Crock-Pot Express hade däremot blivit använd betydligt oftare, just för att den sparar in tid, och därför vill jag vinna!

 71. Johanna Rantil skriver:

  Mannen köp den på Elgiganten, net on net och på Clas Ohlson.
  Det vore så spännande att få testa denna omtalade expresskokare. Att kunna göra näringsrik mat från grunden är väldigt viktigt för mig och att dessutom kunna laga denna mat extra snabbt skulle verkligen underlätta vardagspusslet i vår familj. Med två växande tonåringar och en liten bebis hemma är det fyllt upp och tiden är knapp så en expresskokare från crockpot vore drömmen😊

 72. Kristina Boström skriver:

  Hej!
  Cervera
  Ellos
  cdon.com
  Jag skulle vilja använda min crock pot mer men är begränsad av den långa koktiden. 70% är VÄLDIGT stor skillnad!

 73. Hej!
  Cervera
  Ellos
  cdon.com
  Jag försöker att använda min crock pot så mycket jag kan men känner att koktiden är för lång. 70% är VÄLDIGT stor skillnad!!

 74. Karin skriver:

  Elgiganten, Clas Ohlson och Ellos.
  I februari flyttar jag äntligen in i min allra första alldeles egna lägenhet efter att ha bott hos mina föräldrar i fyra år p.g.a. långvarig sjukdom. Och eftersom det bara är jag och min lilla dvärgpudelkille som kommer att bo i lägenheten, och tro mig han är ingen som helst hjälp i hushållet, så blir det väldigt mycket matlagning. Något jag varken har tid med och framför allt inte ork till. Jag menar vem vill äta Varma koppen och snabbnudlar dag ut och dag in?! Och eftersom jag inte har råd med en riktig kock som kommer och lagar min mat åt mig så vore den här vinsten fantastisk. Ja, bättre än en kock till och med för vem behöver en kock när man har den här! Med den här kan t.o.m. Jag bli värsta kocken! Storkok here I come!
  karin_eklund85@hotmail.com

 75. Laila Olander skriver:

  Elgiganten, netonnet samt media markt är 3 st som säljer crock pot.
  Anledningen till att jag skulle vilja vinna den är att jag älskar att laga mat samt experimentera i köket, men är tyvärr sjuk i ME och har därför inte råd att köpa den utrustning jag vill ha i mitt kök. Älskar att göra grytor och skulle vara nyfiken på att tillaga till exempel oxkinder.

 76. Björn Karlsson skriver:

  Min fru ska ständigt på vardagen stressa…. mellan varje hushållssyssla ska hon en ny aktivitet in pressa… Aldrig kan kära du koppla av och bara njuta av ett bra tv-program… stå i timmar och laga rotfruktsgryta eller ett väldoftande lamm! Tänk om du kunde njuta och låta någon annan göra arbetet i köket ditt… Önskar därför vinna dig en Crock-Pot, då du är hjärtat mitt!
  Svar: Elgiganten, Power och Netonnet!

 77. Marie skriver:

  NetonNet, Elgiganten och Tretti, men även många fler!
  Jag bor i en liten etta med pentry utan spis.. Har tillgång till spis och ugn en lång korridor bort.. Inte alltid så lätt..
  Då jag även är kronisk sjuk av ME så är kosten viktigt för mig, och att få kunna göra mat i denna i mitt hem vore en alldeles perfekt grej! Sparar energi och kraft till annat som jag inte alltid har råd med <3

 78. Ulrika Armano skriver:

  NetonNet, Elgiganten o Tretti!
  Sköta sig självmat låter magiskt! Bara denna veckan har jag pga pendling kommit så sent hem att affären stängt och barnen tvingats äta makaroner och macka:( var gång känner jag mig som historiens sämsta mamma! En Crockpot är precis vad jag behöver så jag kan planera min dag, och nyttja finessen med långkok! Tänk att kunna erbjuda allt från långkok till soppor! Det skulle göra mammahjärtat stolt och barnen glada och mätta även om tågen strular! LÖVELY!

 79. Ted Wallin skriver:

  Netonnet, Claes Ohlsson och Tretti.se

  Jag skulle vilja vinna den här då min CrockPot har gått sönder nyligen och jag vill kunna bjuda min flickvän på en underbar slökokt rätt.

 80. Ann Bengtsson skriver:

  Elon,Elgiganten och Clas Ohlson är 3 av alla de ställen den finns att köpa.
  Efter att i alla år gjort mina långkok på det gamla vanliga viset på spisen
  med allt vad det innebär:Varmt vid spisen, tröttna ben,röra i grytan,hålla koll så det inte bränns
  vid och vrida äggklockan flera gånger om…Så vore det en lyx att få vinna en sån här maskin
  få vila ben o kropp,få mat i magen på detta enkla vis,skulle få mig att må bra i både själ och huvudknopp! =)

 81. Maria Henrikson skriver:

  Elgiganten, Elon och NetonNet
  En sådan här skulle verkligen vara en fin fin vardagshjälp i mitt kök! Skulle slippa undan en hel del stök! Följer en dröm och blivit student på äldre dar, då är pengar och tid inget i överflöd jag har! Denna står högt på en mammmas önskelista minsann, skulle bli så gla om jag vann! God jul!Maria H.

 82. Camilla Wiklund skriver:

  Tretti,Elgiganten, netonnet
  Jag tycker det är så himla viktigt att maten man får i sig är nyttig och vällagad, men alltsomoftast är det tiden som inte räcker till…en crock pot vore toppen eftersom näringen bevaras och det skulle vara så praktiskt att kunna köra långkok ju!

 83. Anna Berglund skriver:

  Elgiganten , cervera o tretti.
  Som heltidsarbetande, ensamstående mamma med barn med särskilda behov är det inte alltid tiden räcker till. Men jag försöker alltid få till bra mat iallafall o med denna hade det blivit så mycket enklare att få bra, näringsrik, god och variationsrik mat på bordet.

  Anna
  Hillevianna@hotmail.com

 84. Amanda Åkerberg skriver:

  Rätt svar: Bagaren & Kocken, Clas Ohlson, Cervera

  2018 har varit ett hälsans år för mig. Jag mår bättre i kropp och själ och sprider den kärleken till andra. Jag är efter många års kamp på väg ned till en hälsosam vikt med hjälp av fiberrik mat och träning som gör mig glad. Om jag vinner denna Crockpot hjälper det mig ytterligare att nå mina mål då jag enkelt kan laga bra mat, även på dåliga dagar. Det skulle också ge mig ytterligare motivation att fortsätta på min väg till sunda vanor och jag kan dessutom laga mat till alla mina nära och kära!

 85. Simone Nyström skriver:

  Elon, cdon.com och järnia 👌🏼
  Som ensamstående 2barnsmamma med vissa psykiska problem och väldigt mammiga barn så finns varken orken eller tiden till att laga nyttiga, goda och varierade måltider. Därför hade denna varit guld värd hemma i vårt kök! 😍

 86. May-Britt skriver:

  Ja vill vinna en crock pot för ja har hört så mycket bra om denna å att de blir så god mat av den, fick en stroke 2013 så fixar inte att skära å vispa runt mm.. Köper de mesta uppskuret å även grönsaker eller så hjälper mamma mig med å skära.. Därför vore de ju en perfekt med en crock pot.

 87. Josefin Forsberg skriver:

  Finns bl a att köpa på Elon ,Netonnet och Elgiganten

  Vilken otrolig drömgrej, tänk att bara tjoffa samman massa mumsiga goda grejjer och sen slippa stå och passa, röra runt och svettas vid spisen.. å istället kunna leka med barnen eller gå o träna eller ja.. kanske försöka zzoova.

  Min älskade såå saknade mamma och barnens mormor hon gick väldigt oväntat och hastigt bort och jag famlar fortfarande i mörkret med tung sorg och svår saknad..

  Att förenkla just den såå jobbiga matfixeribiten skulle underlätta enormt alldeles och sen om vi vann.. Ååh.. Barna skulle ju älska en sånhär!! Minns att mamma min berättade om just denna och att hon testat den hos nån kompis med betyg: ”He smaka som långkok smaka förr i tid’n” Tyvärr hann hon aldrig köpa sig nån..

  Ååh det skulle ju på nåt vis kännas lite som en sista julklapp från finaste hon som ju är länken till att alla vi överhuvudtaget finns.. Att just denna tävlingen dök opp känns lite framstyrt uppifrån.. Har aldrig nånsin velat vinna nåt såååhär mycket nångång.. Sen vilken härlig sida du har! Härinne måste jag definitivt botanisera runt mera

 88. A-Lena Nilsson skriver:

  Svar: NetonNet, Elgiganten,Tretti . .
  Jag vill i köket kunna briljera för familjen, i bland har man ingen ork att stå vid spisen. .

 89. Camilla Sandmark skriver:

  De finns på bland annat Cervera, Järnia och Elon.
  Åh, jag har så länge velat ha en sådan här. Fast det har aldrig blivit av att skaffa någon. Förrän nu då kanske…
  Jag tycker att det är ett smart (och ekonomiskt) sätt att laga mat på! Precis som du skrev så bevaras ju alla näringsämnen och smakerna gifter sig med varandra på ett utomordentligt sätt. Perfekt att kunna ha maten färdig när man kommer hem och då få äta en rejäl och nyttig måltid istället för snabbmaten det så ofta brukar bli när man är trött och stressad. Nu är det bara att duka fint och maten är klar. Skulle vara så kul att få testa en sådan här. Speciellt som min pappa brukar ge oss en hel del viltkött att ta reda på. Det blir ju fantastiskt goda grytor av det.
  camillasandmark@gmail.com

 90. Julianna skriver:

  Netonnet; Elgiganten och Tretti.se
  Skulle gärna vilja vinna denna underbara vinst då den skulle ge den extra lilla guldkanten i vardagen. Julen betyder allt för mig, men den kan även bestå av stress. Då är det fantastiskt att få lyxa till sig med denna Crock pot som lagar maten helt själv, och man får tid att bara koppla av för enstund. Allt som har med mat att göra är magi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *