TÄVLING – Vinn Lego Star Wars

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

75 Responses

 1. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Vilken fantastisk vinst! Den skulle jag gärna ge i julklapp till min bästa väninnas son som jag är gudmor åt. Han är en fantastisk liten kille som är autistisk och även har epilepsi. Han sitter ofta och bygger med lego och skulle fullständigt älska denna då han också gillar att se Star Wars-filmerna.
  Tre andra serier hos Lego är Friends, Minecraft och Angry Birds.

 2. Eva Flood skriver:

  Har ett Lego tokigt barnbarn som gillar utmaningar i byggandet det här verkar kul,finns Lego Technic,Lego City,Lego Ninjago,och många andra i Legos sortiment,hoppas att detta jag vinna så han kan det på jul få finna.

 3. Therese skriver:

  Åh vilket fantastiskt pris!! Jag har en 8-åring hemma som älskar Lego, eller.. ja, han älskar att bygga helt enkelt. Det skulle vara helt fantastiskt att få överraska med Lego föreställande favoriten BB-8.
  Med tre legofrälsta barn så är det inga problem att komma på tre produkserier 😉
  Lego City, Lego Elves och Lego Star wars.
  Hoppas, hoppas, hoppas på tur ♡

 4. Linda skriver:

  Vilket fantastiskt pris som jag håller tummarna för att jag vinner till min flicka. Hon älskar att bygga lego och har fått upp ögonen för Star Wars. Hon är helt facinerad över alla olika karaktärer som finns i Star Wars så vore underbart att få överaska med denna. Tre andra serier i lego är Lego Friends, Lego City och Lego Elves.

 5. Lotta skriver:

  Lego Friends, Lego City, Lego Ninjago.

  Min systerson är tio år och precis som sin moster en sann Star Wars-fan. Han älskar Lego och det här Legot skulle bli jättekul att bygga tillsammans

 6. Lotta skriver:

  Men oj…det skickades visst iväg!!
  Jo, det skulle vara jättekul att bygga tillsammans med honom, särskilt som vi båda längtar till nya Star Wars-filmen!

  Delar ditt inlägg på fb.

 7. Lisa skriver:

  Ååh detta vore en dröm att ge barnen, de älskar StarWars. Det bästa som finns är att bygga Lego tillsammans hela familjen.

  Lego City, Lego MineCraft och Lego Friends

  Delar på Instagram (lillategelhuset) Håller alla tummar 🙂

 8. Christina Frisberg skriver:

  Tänk att denna drömvinst få lägga under julgranen till mitt barnbarn Matias som jag inte kommer att träffa denna jul då han ju bor i Madrid & jag här i Sverige, vi brukar träffas 3-4 gånger per år men denna julen får vi inte ihop det med ledigheter osv. ja det ligger ständigt en liten längtan inne i detta mormorshjärtat & skaver så ont, men julklappar kommer han ju ändå att få såklart & han älskar LEGO så det är ett säkert kort 😉 så får vi önska varandra God Jul över Skype såklart 🙂 <3 SVAR:Lego City, Lego Elves och Lego Star wars.
  Jag har delat tävlingen offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg
  instagram @christinafrisberg 🙂 <3

 9. Felicitas skriver:

  Hej! Vilken fantastiskt julklapp det vore till min bror! Han har samlat på lego sedan han var liten och är fortfarande helt förtrollad av Lego. Han älskar dessutom Star Wars och räknar ner till nya filmen sedan länge. Jag skulle vilja se hans lyckorus när han skulle öppna det paketet med BB- 8 på julafton:) han skulle bli helt överlycklig!
  Det finns mängder med olika sorter lego utöver Star Wars finns det Lego City, Lego MineCraft och Lego Friends bland annat. Jag håller både tummar och tår och delar tävlingen vidare.

 10. Titti skarp skriver:

  hej
  svar Lego Friends, Lego City, Lego Ninjago
  hoppas vinna till min släkting som gillar lego men har inte så mycket att leka med
  så håller tummarna extra hårt
  delat på fb

 11. Eva A skriver:

  1. Lego Star Wars, Legp The Simspsons och Lego Svampbob.
  Att bygga lego är samma som att meditera och lägga pussel. Stressar ibland och behöver varva ner med barnbarnet.

 12. Ann-charlotte skriver:

  Lego hos oss är favorit sysselsättningen NR1. Det slutar oftast med att hela familjen sitter på knän och letar efter bitar.

  Utöver Lego Star Wars finns oxå Lego City, Lego Ninjago, Lego Friends.

 13. Tatiana skriver:

  Lego City, Lego Ninjago och Lego Friends

  Vill innerligt vinna detta underbara Lego till min Star wars älskande 8-åriga son. Han förtjänar den obeskrivliga lyckan som den här vinsten skulle ge honom för att han är en den bästa storebrodern åt sin 1-åriga lillasyster. Han är så mån om hennes bästa oavsett vad det handlar om. Han kommer med teckningar han ritat och små gåvor till henne när hon ligger på sjukhus. Han sjunger sånger för henne, tröstar och berättar sagor. Han har ett så stort hjärta den pojken så vore härligt att glädja honom på detta vis.

  Givetvis delar jag på fb och Instagram <3

 14. Tommy skriver:

  Hej hopp

  City, Ninjago och Friends t ex…

  Jag skulle vilja vinna till min son Jacob förstås, han älskar Lego precis som jag gjorde när jag var barn. Fortfarande gör faktiskt…
  Just Lego är det som binder ihop oss mest, vi kan sitta i timmar och bygga o leka med hans Lego. Märker hur bra det är för både motorik och logiskt tänkande. Älskar det!

  Ha det fint
  Tommy

 15. Jan skriver:

  Friends, City och Ninjago!

  Jag vill vinna detta åt min bonusson.
  Han är inte min biologiska son men han skulle kunna vara det.
  Vi har funkat med varandra sedan första dagen och nu tre år senare är vi bara närmare varandra.

 16. Carina Ekelund skriver:

  I år firar vi jul med min lillasysters familj.. vet att en uppskattad julklapp till hennes pojkar alltid är lego och nu kan mina pojkar på 16 o 18 år hjälpa sina småkusiner att bygga i hop . Att bygga lego är nåt som uppskattas för dem alla.

  svar: Legocity,Lego minecraft, lego ninjago

 17. Annica L skriver:

  Friends, City, Duplo

  Vore perfekta klappen till sonen att tillsammans med sin pappa bygga ihop i mellandagarna.

 18. Jerker skriver:

  Lego City, Lego Elves och Lego Star wars.

  Jag hade älskat att få överraska släktens största Star Wars-fan, som älskar lego dessutom! 🙂 Hon hade blivit så glad för den julklappen.

 19. Kristina Gustafsson skriver:

  LEGO City, LEGO Friends och LEGO Creator.
  Min sambo är en stor Star Wars älskare och skulle bli såå glad om han fick den som julklapp!

 20. Andrea skriver:

  Hej!
  Lego City, Lego Creator och Lego Minifigures är tre av Legos produktserier.

  Min bonusson är 7 år och älskar att bygga med Lego. Han är väldigt finurlig och brukar vara duktig på att klura ut även de svåraste Legoritningarna. Detta skulle bli den perfekta julklappen till honom och jag är helt säker på att vi skulle få en helt överlycklig liten kille på julafton om denna fina vinst låg i paketet!

 21. jonny skriver:

  Det finns, Lego Technic,Lego City och Lego friends
  Skulle ge denna till min kusin och hans son på 10 år. Den skulle de verkligen uppskatta. Båda två gillar star wars och de skulle få lite värdefull tid tillsammans med detta bygge.

 22. Anita Nilsson skriver:

  Vore en lämplig julklapp till mitt 7-åriga barnbarn Leo som är Star Wars -fan.Han gillar även Lego Ninjago, Lego the Batman, Lego Minecraft som finns på hemsidan.Största idolerna är ändå Star Wars och Ninjago som han ser även som film och bygger Lego med farfar som är lika förtjust i det.

 23. Gunilla Egelstad skriver:

  Lego Friends, Lego City och Lego Angry Birds.Mitt lilla barnbarn Juni – skulle så glad bli!

 24. Theresia V skriver:

  Wow! Har två systersöner som älskar Lego och som älskar Star Wars. Precis som deras moster. Detta blir perfekt att bygga ihop med dom då de fortfarande är lite för unga för att klara det själva, 6 och 8. Då får jag uppleva lite lego-minnen från min barndom och bygga efter ritningar! Sen om något år ärver dom det så klart till deras lego-samling. Det finns många produktserier, Lego Friends, Lego Minecraft och Lego City är tre av dom.

 25. Lina Askbrink skriver:

  Lego Friends, Lego Star Wars, Lego House.

  Min systeron älskar både lego och Star Wars, om jag vann skulle jag överraska honom med detta underbara paket. Det skulle göra hans jul! 😊 (delat på facebook) 🍀🍀🎅

 26. Jimmy Nilsson skriver:

  Lego Ninjago, Lego City, och Lego MineCraft
  vill vinna denna BB-8 till min sambo son Max som är helt galen i allt lego framför allt Ninjago och starwars. varje år så åker vi alltid till en leksaksbutik så får Max peka ut vad han vill ha i julklapp och det brukar sluta med att han pekat på allt innan vi lämnar butiken. Jag måste erkänna att jag tycker nog det är lika roligt som honom att sitta på juldagen och bygga lego för vi brukar ha riktigt roligt tillsammans

 27. Pia-Lena Carlsson skriver:

  Batman, Star Wars och Speed champions. När barn-barnen kommer på besök dras Legolådan fram. Å nog att det finns många bitar att bygga och leka med men den har inte uppdaterats sen 80-90-talet. Så min motivering är att jag som mor-mor hade velat se deras små miner när det ligger något som dom känner igen från Lego butiken i mor-morns lego lådan.

 28. Jimmie Nilsson skriver:

  Lego Star Wars , Lego City och Lego Minecraft.

  Skulle så gärna vilja vinna BB-8 till min brors son Kalle 9 år. Han fullkomligt älska allt som har med Lego att göra! Jag vet att han skulle bli så enormt glad över en Lego Star Wars BB-8.

 29. Jesper skriver:

  Lego@Ninjago, Lego@city och Lego@creator. Enda sedan litet barn har jag älskat star wars, så nu vill jag att mitt gudbarn Derek ska få samma möjlighet som mig, få leka med Lego och star wars. Livet kan ej bli bättre än så här. May the force be with me!

 30. Sofia Nordgren skriver:

  Hej!

  Lego Friends, Lego City och MindeCraft.

  Legot hade varit en perfekt julklapp till min systerson Sebastian 7 år. Han älskar att bygga och lösa tekniska problem, ingenjören brukar jag kalla honom.

 31. Malin skriver:

  1. Lego Friends, Lego City, Lego Ninjago.
  Hoppas på att vinna,
  till syskonbarnen mina.
  LEGO Star Wars BB-8 är det som på önskelistan står,
  hoppas att detta rim hela vägen hem går.

 32. 1.Lego Ninjago, Lego City, och Lego MineCraft.
  Vilken toppenvinst inför julen.Den vill jag mycket gärna vinna till min 11 årige son som älskar Lego .Med 5 barn att köpa julklappar till gäller det att pricka in så mycket som möjligt på önskelistan. Samt försöka ge så lika värde som möjligt. Har delat tävlingen på FB.

 33. Björn A W skriver:

  !, Lego MineCraft, Lego city, Lego Simpson.
  Jag är gudfader till en liten kille som har ad/hd, När vi bygger med lego så håller han sig lugn och kan slappna av.
  Vi leker på hans villkor vilket han gillar mycket. Många av hans kompisars föräldrar orkar inte med hans energi. Så han blir utestängd ifrån kompisars hem. Men hos oss är han alltid välkommen. En star wars robot BB-8 skulle vara en lyckträff för honom.

 34. Gunilla.M.B skriver:

  Lego City , Lego Simpson ,Lego Starwars , Lego Friends . Toppenvinst till mina yngsta barnbarn ! Dom har en upptäckarglädje – utan dess like !!

 35. Annelie Åberg skriver:

  Kan inte bli en bättre 6 års present till mitt barnbarn William Thor. Han behöver gå ner i varv mellan sina aktiviteter och han har funnit sin grej, LEGO bygge. Ninjago och Star Wars är favoriterna. Garanterat en glad liten kille om han får detta.

 36. Tove Ekstrand skriver:

  Jag vet en liten kille (och en stor) som hade ÄLSKAT att få den här i julklapp, så jag tävlar för hans (deras) skull. Legos andra serier är exempelvis Batman, City och Minecraft.

 37. Erica Hedlund skriver:

  Fantastisk julklapp till vår äldsta son!!
  Vi har fem barn så varje krona man kan spara är fantastiskt!! Och våra barn är helt tokiga i lego. Det måste vara en av dem bästa leksaker som finns för man växlar aldrig ifrån det!
  Förlag på tre olika lego;
  Lego star wars
  Lego ninjago
  Lego friends
  Tack för en bra blogg!!

 38. Lenavp skriver:

  Lego Friends
  Lego Star Wars
  Lego Ninjago
  Lego City
  Vill vinna denna till min älskade skatt
  Av Star wars är han helt besatt
  Håller tummarna och tår
  Skulle bli den bästa jul vi får

 39. Annika Andersson skriver:

  Ninja, Friends och City.

  Detta vore den perfekta klappen till mig själv. Älskar lego, men eftersom jag är kvinna och vuxen med råge så är det aldrig någon som köper det till mig även om jag hintar om det ibland. 🙁

 40. Camilla Wiklund skriver:

  Friends, ninja, minecraft. Det hör är precis vad min systerson önskar sig i julklapp, han skulle bli överlycklig.

 41. Felix Ahl skriver:

  Lego Creator, Lego Technic & Lego City.

  Många här som vill ge bort BB-8 som julklapp till barnen. Jag sticker ut hakan och säger att jag skulle älska att ge den till mig själv i julklapp och bygga den under mellandagarna. För två år sedan köpte jag ett Lego-set på Lego-affären i Solna och har sedan dess fått upp ögonen för Lego igen (sedan jag byggde som liten). Det finns inget mer avslappnande än att sitta i flera timmar och bygga ett stort häftigt Lego-set när man är helt ledig och inget jobb som tynger ner en med stress, utan man kan bara fokusera på att bygga Lego.

 42. Jeanette skriver:

  Svar: Star Wars, Duplo, Friends

  Jag vill gärna vinna denna till min sambo som är ett riktigt sci-fi fan och dessutom älskar Lego. När dottern blir lite äldre (är bara 2 år) så kommer detta att vara perfekt att låta henne leka och bygga med.

 43. Lydia Sleyman skriver:

  Star Wars, City, Friends…
  Motivering:
  Star Wars-suget bryter ut,
  hjälp mig akut!
  Star Wars-prylarna drar som magnet,
  Star Wars – det bäst jag vet!

 44. Ingela W skriver:

  Hej

  StarWars Ninjago och City!
  Jag skulle så gärna vilja ge denna lilla droid till världens bästa son. Han älskar lego och robotar. Även om just denna inte går att köra med vet jag att han kommer ha många roliga stunder framför sig med byggande och lek. StarWars temat passar honom som handen i handsken.

  Ha det fint
  Ingela

 45. Maria skriver:

  Jag vill ge denna till min underbart nördiga ingenjörsman som älskar Star Wars. Han är fantastisk på att hitta på presenter, jag är inte alls lika bra. Vi har dessutom tre små söner hemma som går i pappas fotspår så BB-8 skulle komma till ett kärleksfullt hem!

 46. Jacob skriver:

  Hepp!

  Friends, City och Ninjago

  Wow! BB-8, my droid! Älskat denna cooling sen jag såg filmen första gången. Skulle lätt bygga ihop den och ha stående på jobbet, klart bättre än bilder på hundar och katter som vissa av mina kollegor har. 🙂

  Hoppas på en ny kompis

  Jacob

 47. Kristiina Söderström skriver:

  Hej!

  Svar: Lego Star Wars, Lego City, Lego Friends

  Motivering: Att sedan som riktigt liten ha blivit Star Wars inbiten,
  är en alldeles egen LEGO Star Wars BB-8 drömmen att få!
  Med den skulle leken, kreativiteten och fantasin nya nivåer nå.
  Om och om igen ser vi, lillgossen och jag, avsnitt och filmer med Lego Star Wars med hemma bio mys,
  bästa julklappen att få överraska med massor av lek, bygg och bus!
  Plus som pepp, motivation och inspiration, vi fixar det!

  Delar på Instagram som Sodercrowcastle.

  Önskar er en fin början på december!
  mvh
  Kristiina

 48. Maria skriver:

  Att få ihop massor av småbitar är inte alltid lätt
  men att bygga LEGO är kul när det blir rätt.
  att följa instruktioner och lära sig teknik
  blir lockande för barnen som är små Star Wars freak.
  Kanske blir julens höjdpunkt inte ett biobesök ändå
  om de under granen en BB-8 kan få!

 49. Maria skriver:

  Svar: Lego Star Wars, Lego City, Lego Creator.

  Att få ihop massor av småbitar är inte alltid lätt
  men att bygga LEGO är kul när det blir rätt.
  att följa instruktioner och lära sig teknik
  blir lockande för barnen som är små Star Wars freak.
  Kanske blir julens höjdpunkt inte ett biobesök ändå
  om de under granen en BB-8 kan få!

 50. Fröken M skriver:

  Lego Star Wars, Lego City, Lego Friends, Lego Ninjago mfl…

  Jag skulle ge Lego Star Wars BB-8 till Viggo.
  Vi har haft ett mindre roligt år med byggkaos deluxe !
  [ Hade jag inte vetat att vi SNART är klara så hade jag nog vart beredd att ge upp nu !!? ]
  Sista 4 månaderna har vi dessutom varit inneboende
  och ALLA våra egna grejer har vart magasinerade i kartonger.
  Så även Viggos leksaker…
  Därför skulle jag vilja överraska honom med en tidig julklapp och ett lego som vi kan bygga tillsammans.
  Jag vet att det skulle göra honom väldigt lycklig !

 51. Johanna Petersson skriver:

  Lego City, Lego star wars och Lego friends är bara en bråkdel av alla de olika produktserier som finns hos Lego.

  Istället för fredagsmys framför tv:n brukar vi bunkra upp skålar med chips och godis på golvet i lekrummet, den gammla legolådan hälls ut på golvet, sen här ligger vi länge och mumsar, bygger och pratar, jag och mina killar. Helt klart bästa egentiden på veckan!
  Killarna och även mamman önskar sig en ny utmaning i form av ett Star Wars bygge 😜

  Kram

 52. Johanna Petersson skriver:

  Lego City, Lego star wars och Lego friends är bara en bråkdel av alla de olika produktserier som finns hos Lego.

  Istället för fredagsmys framför tv:n brukar vi bunkra upp skålar med chips och godis på golvet i lekrummet, den gammla legolådan hälls ut på golvet, sen här ligger vi länge och mumsar, bygger och pratar, jag och mina killar. Helt klart bästa egentiden på veckan!
  Killarna och även mamman önskar sig en ny utmaning i form av ett Star Wars bygge 😜

  Kram kram

 53. Svar: Lego City, Lego Friends, Lego Nexo Knights
  Jag skulle vilja ge detta till min äldsta son Oliver. 2016 var ett tungt år för oss alla, men speciellt för honom – vi förlorade hans lillebror i magen när han var fullgången och Oliver tog det väldigt hårt. Sorgen/ilskan gick ut över skolan och oss alla men han har med vår och extern hjälp kämpat sig tillbaka och har gjort en helt fantastisk resa, därför hoppas vi nu på att kunna få skämma bort honom lite extra med en julklapp som innehåller det han älskar så – nämligen LEGO! <3

 54. Anne Skoogh skriver:

  Wow, vilken fin vinst 🙂 den skulle bli poppis här hemma – kanske framför allt för maken, och han fyller år 22 december så…

  Andra lego-favoriter är Creator, Super Heroes och Friends.

 55. Nancy Rosenlind skriver:

  Lego city, Lego star wars, Lego Ninjago.. Jag har en 40årig älskling här hemma som skulle bli alldeles till sig över denna bedårande vinst! Både jag och min älskling älskar Star Wars! Vore mysigt julpyssel att bygga denna söta lilla robot..samtidigt som vi dricker varm choklad och småpussas..

 56. Magdalena Svensson skriver:

  Lego Friends
  Lego Star Wars
  Lego Ninjago

  Som ensam mamma vore detta ett välkommet paket
  Till sonen som älskar Star Wars det jag vet
  Nu håller vi tummarna minsann
  Skulle bli så så innerligt glad om vi vann

 57. Sofie skriver:

  Tre Produktserier är Lego Star Wars,
  Lego Ninjago, Lego City.

  Jag vet att julen är till för de små,
  men hur ska studenter som jag då må?

  Mindre än en månad kvar till jul,
  och jag känner att även jag måste få ha lite kul.

  Trots inbitet fan av Star Wars jag är, ses det som en skam att en leksak ha kär.

  Böcker och strumpor i all ära,
  men helst av allt är det en BB-8 jag vill ha nära.

  Vill att denna lott ska falla på mig,
  det vore helt klart årets grej!

 58. Anna Stensson skriver:

  Tre av LEGOs produktserier är Ninjago, Friends & City.

  Jag skulle vilja ge detta fantastiska bygge till min 6-åriga son Arvid. Han är helt tokig i just BB-8. Just nu ska allt vara orange, silver & vitt. Vore så kul att ge honom en ny utmaning att fortsätta lära sig och följa manualen i form av ett stort och avancerat Star Wars bygge. (mamman vill gärna hjälpa till) Nu håller jag tummar och tår att just vi högsta vinsten får!

 59. Jennya Johansson skriver:

  Jag börjar få lite panik och ångest inför julen. Ska fira den med barnbarnen i huvudstaden. Nu är det bara så att jag lyckats vinna en resa till Gran Canaria en vecka ,med avresa i slutet av december och jag behöver fickpengar (matpengar) till den resan. Även om man vinner en dyr resa så kostar ju saker runt omkring så att säga. Flygbiljetterna upp är till barn och barnbarn är redan köpta och går inte att boka om. Som det ser ut nu så blir det inga julklappar alls till barnbarnen och det känns inge skoj, så jag ska försöka vinna något bra till dom. Ångesten stiger bara av tanken. Lego Star wars gillar både Neo och Dexter som är dom äldsta. Glada hälsningar Jenny-Anne (Jennya)

 60. Ulf Christiansson skriver:

  BB8 är söt och han är fin och cool och det är coolt när han kan öppna magen och ta ut en blixthand. Det är därför jag vill vinna den.

  Ninjago, Minecraft och Star Wars är tre olika serier.

 61. Alexandra Alberti skriver:

  Produktserier från Lego är bland annat: Lego Friends, Duplo samt Lego city.

  Detta Star Wars Lego skulle jag vilja slå in och lägga under granen till min dotter. Hon älskar att bygga Lego och kan sitta i timtals med de små bitarna och bygga in i det oändliga. (Precis som det ska vara när man är barn). En annan fin sak är att hennes pappa också älskar att bygga med Lego och det är så fint att se dem leka ihop. Man blir nog aldrig för gammal att leka med Lego! 😀

 62. Maje skriver:

  Produktserier från Lego är bl a Lego Friends, Lego City, Lego Elves.

  Vinsten skulle min älskade kusinbarn Adam få. ”Världens” goaste kille och en av mina absoluta favoriter.

 63. Anders Jeppsson skriver:

  Tre stycken serier: Lego City, Lego Duplo och Lego starwars.

  Detta skulle bli den perfekta julklappen för mina tre söner. De älskar lego och star wars så de hade blivit överlyckliga. Sen är det också ett väldigt bra och roligt sätt att förmå dem till att samarbeta för att skapa något fint. En sån sak tycker jag är underskattad och är även bra träning inför framtida utmaningar som väntar dem.

 64. Jessica Olofsson skriver:

  Svar. Lego Star wars, lego city och lego friends.

  Jisses vad jag hoppas och önskar att det flyttar hem en BB8 till oss. Det vore den bästa julklappen enligt sonen. Med en ny liten syster är det lätt att önska sig en egen kompis. En av lego kan vara bra att berätta hemlisar för.
  Byggtid tillsammans med oss vore också fantastiskt. Håller tummar och tår

 65. Jon skriver:

  Wow!

  LEGO har verkligen utvecklats en del sen jag själv var liten. Visste faktiskt inte att det fanns SÅ många teman, men Technic, Batman och Mindstorms är ju tre av dem i alla fall.

  Och varför ska jag vinna? Jo, min son älskar LEGO och jag älskar Star Wars (eller Stjärnornas krig som det hette ”back in the days”) – så han får bygga och jag får leka, haha!

  Nej, skämt åsido kanske det blir tvärtom, men hursomhelst skulle det bli hur kul som helst!

 66. Josefine skriver:

  Vinsten hade lättat mitt hjärta inför julen! Min son verkligen älskar lego. Han bygger och leker så fort han får chans. Ofta samlas vi hela familjen runt köksbordet. Älskar hur det för oss samman! Inför julen är lego det enda han önskar sig men jag har försökt förklara att just i år är det för tight ekonomiskt men jag skulle så gärna vilja överraska! Han hade blivit så lycklig!!

  Svar: Lego starwars, Lego ninjago och lego minecraft.

 67. Arvid Linderg skriver:

  Tjena! Jag skulle vilja vinna det här paketet till mina småbrorsor Ludvig och Sigge. Som tre brorsor har vi länge lekt med LEGO tillsammans och nu borde de kunna få ihop en lite svårare byggsats på egen hand, men annars får man såklart rycka in.
  Eftersom jag lekt med LEGO i princip hela mitt liv så är det en baggis att komma på tre serier, därför tar jag mina favoriter som jag skulle rekommendera. LEGO star wars- alla häftiga gubbar och set, Lego city- ens alldeles egna Lego stad och LEGO creator (expert)- Häftiga byggnader med många detaljer som ger verklig känsla.

 68. Stina skriver:

  Lego Star Wars, Lego Ninjago, Lego Friends bland annat

  Bad sonen skriva önskelista. Högst upp stod det;
  ”1. Lego Star Wars x 3”
  Tycker det räcker som motivering… 🙂

 69. Maria skriver:

  Lego Star Wars, Lego Technic, Lego Creator.
  Jag gillar starkt små teknikglimtar ”from the future” och den här är så gulligt fredlig mitt i alla stjärnornas krig. Jag vill bygga en med mina egna händer och känna mig som en duktig ingenjör/tekniker! för en gångs skull.

 70. Jonas Randeblad skriver:

  Star wars, Technic, Architecture

  Bästa sättet att generationsgränser överbrygga
  är att Lego tillsammans bygga.
  Det tycker alla med puls är kul
  och meditativt avslappnande så här i jul.
  Perfekt att bygga söta BB-8
  samtidigt som jag stärker bandet till Lotta!

 71. Carola L skriver:

  Friends Technic och City

  Jag vill vinna eftersom LEGO är en bra träning i ritningsläsning samtidigt som det tränar finmotorik och öga-handkordination sådant vår dotter behöver träna lite extra på.

 72. Annika Nilsson skriver:

  Lego City, Lego MineCraft och Lego Friends
  Legofamiljen nummer ett,
  älskar allt av lego hett!
  Kärleken är besvarad och total,
  ingen legobit är för banal!
  Bygger allt som ryms på denna planet,
  trots boende i liten lägenhet!
  Star Wars är som en charmör,
  får oss på toppenhumör!

 73. Anneli Åberg skriver:

  Vilken fin vinst som jsg vill ge mitt äkskade barnbarn William som normalt sätt går på i 119 knyck, det endazsom får honom att gå ner i varv är LEGO bygge , samtidigt som det är kreativt tänkande och nyttigt för själen.

 74. Ulrika Hallén skriver:

  Lego skapar drömmar, ger stimulans och kräver koncentration, som får mina barnbarn att växa!

  Technic, City, Creator

 75. Kattis skriver:

  Friends, City och Ninjago heter tre andra serier.

  Star wars det bästa som finns tycker sonen 9 år, bygga, bygga och bygga. Det han tycker är så roligt. Svåra avancerade saker är höjden av lycka! Önskelistan endast Lego Star Wars innehåller och en så stor sats jag vet skulle göra honom gladast och nöjdast i hela universum!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *