Tips på restauranger i Warszawa

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

You may also like...

4 Responses

 1. birgitta skriver:

  Under mitt besök i Polen var jag överrasakd av jättebra mat. Bäst minns jag en lunch på restaurangen New Orleans i Warszawa. Jag trodde inte, att en sådan utsökad mat skulle serveras där.

 2. Johan skriver:

  birgitta du har rätt
  Under semestern i Warszawa letade vi efter en reastaurang, där man kan äta någon utsökad mat. Vi gick på New Orleans. Vi fick jättegod mat för hela familjen.

 3. Mark skriver:

  Du var i Warszawa? Utsökt mat finns 🙂 Och som jag någonsin vill äta något med en riktigt bra restaurang, mycket raffinerad, rekommenderar jag New Orleans. Jag var en gång, men jag minns än i dag. Läckra.

 4. Andrea skriver:

  I fell in love with Warsaw two years ago:) They have great restaurants, and I went to New Orleans last time I have been there. They serve amazing food from all over the world and the atmosphere is very elegant. Definitely worth visiting:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *