Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken

Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken

Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken

Jag fortsätter mitt test av färdigmat. Den här gången stod Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken på menyn.

Innan uppvärmning.

Innan uppvärmning.

Ät direkt ur förpackningen eller lägg upp på tallrik.

Ät direkt ur förpackningen eller lägg upp på tallrik.

Jag föredrar tallrik.

Jag föredrar tallrik.

Vilt Bourgignone består av en gryta gjord på älg-högrev, vildsvin, vildbacon, morot, steklök, rödvin, rosmarin och lagerblad och serveras tillsammans med kokt ris. En perfekt mängd av både gryta och ris. Riset var bra kokt och gott. Jag föredrar egentligen basmatiris framför vanligt ris men det smakade som ris ska smaka.

Dags att hugga in på den goda maten.

Dags att hugga in på den goda maten.

God gryta med lagom stora köttbitar och goda grönsaker. Äntligen en rätt med grönsaker. Det har jag saknat i de Jägaren & Kocken-rätter jag testat tidigare. Syltlök är en stor favorit hos mig.

Sammanfattningsvis en god maträtt. Den sätter dock inga större avtryck hos mig. Inget fel på den, bara inte en av mina personliga favoriter. Tur att smaken är som baken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *