Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken
Jag fortsätter mitt test av färdigmat. Den här gången stod Vilt Bourgignone från Jägaren & Kocken på menyn.
Vilt Bourgignone består av en gryta gjord på älg-högrev, vildsvin, vildbacon, morot, steklök, rödvin, rosmarin och lagerblad och serveras tillsammans med kokt ris. En perfekt mängd av både gryta och ris. Riset var bra kokt och gott. Jag föredrar egentligen basmatiris framför vanligt ris men det smakade som ris ska smaka.
God gryta med lagom stora köttbitar och goda grönsaker. Äntligen en rätt med grönsaker. Det har jag saknat i de Jägaren & Kocken-rätter jag testat tidigare. Syltlök är en stor favorit hos mig.
Sammanfattningsvis en god maträtt. Den sätter dock inga större avtryck hos mig. Inget fel på den, bara inte en av mina personliga favoriter. Tur att smaken är som baken!
Senaste kommentarer