​Håll-i-daj vilka goda snacks

Jessica tipsar - Nya snacks från Estrella

Jessica tipsar – Nya snacks från Estrella

​Håll-i-daj vilka goda snacks vi mumsade på i helgen. Som jag tipsade om tidigare har Estrella precis kommit ut med nya snacksnyheter. Så här lagom till Fredags- och Valborgsmyset fick jag ett perfekt tillfälle till att hugga in på godsakerna.

Ostbågar Cheddar Holiday och Västkustchips Salt- och vinäger

Ostbågar Cheddar Holiday och Västkustchips Salt- och vinäger

Ostbågar Cheddar Holiday – Ostbågar med smak av cheddarost, gräddfil, paprika och lök. Håll-i-daj vad gott! Tunna, ganska små, mycket krispiga ostbågar med jättegod smak. Inte den klassiska ostbågesmaken men ostigt och ändå lite stuns från paprika och lök. Bara milda smaker så de passar lika bra till både barn och vuxna.

Riktigt tunna chips Ranch & Gräddfil

Riktigt tunna chips Ranch & Gräddfil

Riktigt tunna chips Ranch & Gräddfil med 30% mindre fett än ”vanliga” chips – Tunna chips med smak av tomat, ost, lök, vitlök och paprika som balanseras upp med mild syrlig gräddfil. Tunna och knapriga med fin smak. Kunde gärna få ha varit ännu mer tryck i smaken. Något små i storleken på chipsen.

Härligt smakrika och krispiga snacks från Estrella.

Härligt smakrika och krispiga snacks från Estrella.

Slutligen Västkustchips Havssalt & Vinäger – Lite tjockare chips med salt- och vinägersmak. Väldigt knapriga och goda med riktigt bra salt- och vinägersmak. Ett fint komplement till Estrellas tunna salt- och vinägerchips som är en av mina favoritsorter (räfflade grillchips har varit min absoluta favorit sen barnsben men tunna salt- och vinäger kommer på god andra plats). Vilka man väljer beror mest på vilken typ av chips man gillar, tunna med lite krisp eller tjocka och knapriga!

Dippen har jag helt glömt bort att testa. Vilken miss! Det får bli till den kommande långhelgen istället. Den som väntar på nåt gott ni vet!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.