Adventsmingel

Mattias fyllde år när vi var i Thailand. Idag bjöd vi in delar av släkten på fika för att fira honom. Här hälsar jag alla välkomna i mina fina nya smycken från Miss Dee (örhänge, armband och halsband – mycket läckra och snygga).

Istället för traditionellt födelsedagsfika bjöd vi på glöggfika. Vi dukade upp starkvinsglögg, lättglögg, te, kaffe, mandel, russin, pepparkakor, mjuka pepparkakor, lussebullar, chokladkakor, ädelost med glöggsmak, brieost, fikonmarmelad, kex, julvört, smör, skinka, hårdost, baconlindade dadlar fyllda med getost, knäck, nötter, fikon, dumle med smak av pepparkaka, etc. Mycket trevligt och mycket gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh va mycke godsaker !!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *