Boosta huden med en SeaSalt & Coconut Scrub

Vi lever i ett allt mer stressigt samhälle. Stressen i arbetslivet och skolan ökar, kraven på att prestera har ökat och likaså på att se bra och vältränad ut. Man ska ha det perfekta hemmet, servera nyttiga och hälsosamma måltider, baka sitt eget nyttiga bröd (skogaholmslimpa – aja baja), ha de perfekta barnen. Allt ska gå fort idag och det finns inte mycket tid för återhämtning. Nu för tiden skrollar man igenom rubrikerna på Aftonbladet på nätet för att ta del av nyhetsflödet – när satte man sig ner och läste Dagens Nyheter eller Svenska Dagbladet från pärm till pärm senast? Man får inte heller missa något som händer på de sociala medierna – då kan ju livet gå under. Till och med när man kollar på film sitter man och surfar… Jag känner verkligen igen mig och är riktigt rädd för att det kommer att leda till utbrändhet.

Sparadiset

Sparadiset

Det är alltså inte ofta jag tar mig tid för avkoppling och återhämtning. Framför allt inte på egen hand. Men nu ni! Jag har bokat in egentid på Sparadiset som erbjuder spa och massage här i Stockholm. Jag har varit där på ett event förut och har längtat tillbaka. Sparadiset erbjuder djupgående massage i kombination med lyxiga spabehandlingar och exotiska spa-avdelningar i en spännande miljö.

Så här inför sommaren tänkte jag att det kan vara bra att ta en bodyscrub för att boosta huden och se till att den kommande solbrännan får fint fäste. Jag har därför bokat in Seasalt & Coconut scrub vilken låter som en superhärlig sommarskrubb som verkligen peelar huden och ger en fantastisk boost inför sommarens utmaningar. Jag tänkte gå på deras spa på Östermalm som är nyrenoverat och ska vara riktigt mysigt. Det här ska bli skönt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Cecilia skriver:

    Så bra skrivet, kom på mig själv med att blogga mitt i filmen igår – inte okej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.