Buzz av Paulúns Supermix

Jag är som många vet en Buzzador-medlem och får då och då få testa olika produktnyheter. Den här gången är det buzz av Paulúns Supermix. Paulúns Supermix ger oss extra protein från till exempel rött råris, mungbönor, linser och frön. Mixen är rik på fiber och innehåller endast naturliga råvaror. Den är en bra bas för en vegetarisk måltid eller ett hälsosamt alternativ till vanlig ris och pasta. Perfekt att servera till en bit halloumi, kött, kyckling eller lax.

Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

Råris med black eyed beans, quinoa & solrosfrön

Jag har testat Supermixen redan tidigare och älskar den! Alla tre är ganska likvärdiga rent smak- och näringsmässigt och jag kan inte peka ut någon favorit. Bra tuggmotstånd, nyttigt och gott. Mattias gillar också mixen. Filippa tycker den är okej, men vår kinkiga son Gustaf ratar den helt. Visst, den kanske inte ser jätteaptitlig ut jämfört med vitt ris eller pasta, men den mättar mer och gör gott för kroppen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *