Chipsnyheter från Estrella

Våren är här med dunder och brak! Nä, jag önsketänker bara. Men i butik är våren faktiskt här. I alla fall börjar vårens nyheter trilla in i butik. Har ni spanat in godisnyheterna från Cloetta? Imorgon är det ju fredag och FREDAGSMYS. Vad passar då inte bättre än chipsnyheter från Estrella.

Chipsnyheter från Estrella

Chipsnyheter från Estrella

Estrella kickar igång 2018 med tre olika nyheter:

Tortilla Nacho Cheese

Tortilla Nacho Cheese

Tortilla Nacho Cheese – Spröda, tunna tortillachips med Nacho cheese-smak. Går bra att äta som traditionella chips, dvs utan tillbehör och såser. Lite dipp sitter dock aldrig fel om ni frågar mig, hehe.

Lättare Grill

Lättare Grill

Lättare Grill – Estrellas nya lättare chips med 30 % mindre fett som redan finns i smakerna Salt respektive Sourcream & Onion kompletteras nu med Lättare Grill.

Rostad vitlök och havssalt

Rostad vitlök och havssalt

Rostad Vitlök & Havssalt – Tunna potatischips med smak av vitlök och salt. Tunna chips är min favorit så den här har jag stora förväntningar på!

Alla nyheter är utan palmolja och smakförstärkare.

Hur mycket tror ni jag längtar till imorgon och det väntade smaktestet?!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord, åsikter och bilder är mina egna och jag får inget för att skriva detta ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.