Chokladkalendrar för alla

Chokladkalendrar för alla

Chokladkalendrar för alla

Köper ni adventskalendrar åt era barn? Jag gör och har alltid gjort. Är själv uppväxt med den traditionen. Radio- och TV-kalendern har de alltid fått. När barnen var små gick jag även ut hårt och gjorde paketkalendrar. Det tar dock på krafterna att hitta 24 olika paket gånger två barn så det la jag ner efter ett tag. Istället gick jag över till färdiga paketkalendrar samt även chokladkalendrar. En liten chokladbit varje dag har aldrig skadat någon. Alla kan dock inte äta vanlig choklad. Därför kan jag glädjande nog meddela att det numera faktiskt finns chokladkalendrar för alla.

Mjölkfri kalender med ljusa bitar av ekologisk och Fairtrade-märkt choklad

Mjölkfri kalender med ljusa bitar av ekologisk och Fairtrade-märkt choklad

Mjölkfri chokladkalender helt utan tillsatt socker, sötad med xylitol

Mjölkfri chokladkalender helt utan tillsatt socker, sötad med xylitol

Företaget Plamil producerar ett brett sortiment av mjölkfri choklad. Alla produkter är fria från mjölk, gluten, nötter och helt veganska. De lanserar nu två av många efterlängtade adventskalendrar. En mjölkfri kalender som innehåller ljusa bitar av ekologisk och Fairtrade-märkt choklad, samt en mjölkfri chokladkalender helt utan tillsatt socker, sötad med xylitol.

Kalendrarna är väldigt dyra. Rekommenderat pris är ca 90 kr för 110 g. Vanliga chokladkalendrar ligger på ca 15 kr för samma mängd choklad. Känns inte helt rimligt… Finns i alla fall i välsorterade ICA, COOP, eko- och hälsokostbutiker.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.