Crock-Pot Express Multicooker

Crock-Pot Express Multicooker

Crock-Pot Express Multicooker

Ni är många som gillar och inspireras av mina Crock Pot-recept här på bloggen. Jag verkligen älskar min Crock Pot. Enkel och praktiskt att använda, smakerna och näringsämnena bibehålls och maten smakar underbart. Nu ska jag testa en helt ny Crock Pot, nämligen Crock-Pot Express Multicooker. Får hem den idag!

Crock-Pot Express Multicooker lanseras i Sverige den 1 november. Med denna multifunktionella gryta ska man enkelt kunna göra chili, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer. Med tryckkokning blir maten dessutom klar upp till 70 % snabbare jämfört med traditionell matlagning. Alla näringsämnen stannar kvar i grytan och man kan servera en nyttig middag på nolltid.

Förutom att tryckkoka kan man med multicookern även bryna, slökoka och ångkoka maten. Den har dessutom åtta förinställda matinställningar beroende på vad man vill tillaga. Låter superbra! Återkommer självklart med recension och något riktigt gott recept inom kort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *