Crock-Pot med Autostir-funktion

För exakt två år sedan skaffade jag en av de bästa prylarna jag har i köket, nämligen en Crock-Pot Slow Cooker. Otroligt smidigt sätt att laga mat på! På kvällen, eller samma morgon, lägger du ner maten du vill äta i pottan (förberedelserna brukar ta max 10-15 minuter lite beroende på vad du ska laga till, förbereder du på kvällen måste den givetvis in pottan kylen över natten), sätter på den på morgonen, går och jobbar eller vad du nu vill eller måste göra och när du kommer hem på kvällen är middagen klar att ställa fram på bordet. Förutom att pottan gör det mesta av jobbet får du på köpet den mest välsmakande maten du kan tänka dig. Jag har lagat allt möjligt i min. Hel kyckling, Bolognese, Fläsklägg med rotmos, Pulled Pork, Nattbakad högrev, Boeuf Bourguignon etc. Jag har fått perfekt resultat i 99.9% av alla försök. Otroligt bra investering!!!

Crock-Pot 5,7L Autostir

Crock-Pot 5,7L Autostir

Äntligen en Crock-Pot med automatisk omrörningsfunktion

Äntligen en Crock-Pot med automatisk omrörningsfunktion

Nu har det som sagt gått två år. Slow Cooking, dvs långsamt tillagad mat (långkok), är fortfarande lika inne och dess popularitet bara ökar. Som en konsekvens av detta kommer det fler och bättre produkter. Trots att min nuvarande Crock-Pot håller minst samma höga kvalitet och funktionalitet som när den var ny har jag införskaffat mig en ännu lite bättre Crock-Pot. Min nya hjälpreda i köket är en Crock-Pot 5,7L Autostir. Den har en automatisk omrörningsfunktion, som man själv väljer om man vill använda eller inte. Annars har den i princip samma funktioner och utseende som min första Crock-Pot, dvs den är programmerbar och har en gryta av keramik, utsidan är i rostfri design med svarta detaljer. Vissa maträtter kräver att man rör om under tillagningstiden och med autostir-funktionen slipper man lyfta på locket och röra om själv och det vill man ju slippa såklart om man inte är hemma. Det finns två olika omrörningsgafflar, en för tunnare rätter och en för tyngre/tjockare rätter.

Den här ska bli mycket spännande att laga mat i och självklart kommer ni få ta del av mina recept och tips!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *