Ekologiskt rosévin till sommarens alla fester

Äntligen är sommaren, solen och värmen här. Åter är det dags att frossa i de rosa vinerna! Rosévin passar till det mesta – sippa på ett glas rakt upp och ner, till chips eller nötter eller till kött, fisk eller grönsaker. Passar lika bra att inta vid middagen hemma på altanen/balkongen eller att med ut på båten eller på en av sommarens alla mysiga picknickar med en filt i det gröna! Satsa på ekologiskt rosévin till sommarens alla fester.

Ekologiskt rosévin till sommarens alla fester

Ekologiskt rosévin till sommarens alla fester

Den 1a juni lanserar Enjoy Wine & Spirits ett nytt ekologiskt vin på Systembolaget – 99 Rosas Rosé på Bag-in-box. Vinet produceras i den lilla staden Las Pedroñeras i norra delarna av La Mancha som är Spaniens största vinregion. 99 Rosas Rosé är gjort på 90% bobal och 10% garnacha. Doften beskrivs som fruktig och inbjudande med inslag av jordgubbar, smultron, röda vinbär och färska örter. Smaken beskrivs som torr och frisk smak med karaktär av jordgubbar, röda vinbär, citrusfrukter och örter.

Jag gjorde en klassiker – hällde upp årets första glas rosé, sippade och njöt av dagens sista solstrålar och värme ute på altanen en ljuvlig måndagskväll i slutet av maj. Kan säga att det smakade gudomligt! Nästan farligt gott!

Vinet kommer ha artikelnummer 2551-08 och priset landar på 199 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *