En välkommen nykomling i köket

Äntligen har jag gått och blivit med Crock-Pot Slow Cooker!! Den modell som numera stoltserar i mitt redan trånga köket är den största och finaste av alla, nämligen en Crock-Pot 5,7L Rostfri med timer. Vet du händelsevis inte vad en Crock-Pot Slow Cooker är? Jo, det är en elektrisk långkokare som gör att man endast tillbringar några minuter i köket och senare ändå serverar en hemlagad måltid som smakar som om man tillbringat hela dagen i köket. Grytan är den som gör själva jobbet. Ingredienserna förbereder man på några minuter och häller ner i grytan. Sedan slår man på den och åker iväg och jobbar eller roar sig på annat håll. Några timmar senare kommer man hem till god, smakrik hemlagad måltid!

Man kan tillaga allt i grytan – från grönsaker, soppor, fisk, kött, kyckling, vegetariskt till efterrätter.

Jag följer flera matbloggar som under ett bra tag nu har lagat till fantastisk mat i sina Crock-Pots. Det har verkat så lätt och smidigt och jag har länge varit sugen på att köpa en egen. Nu är den här, i mitt kök!!! Det finns många inspirerande recept som jag vill testa och även anpassa efter eget smak och tycke. Jag fullständigt bubblar av iver. Jag tror vi kommer bli bra vänner jag och min Crock.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Åh, vilken fantastisk grej! Jag skulle inte tacka nej till en sån hemma i mitt kök 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *