Energihöjare fullproppad med nyttigheter

Paulúns kylda Supergröt.

Paulúns kylda Supergröt.

Den hårda smakjuryn.

Den hårda smakjuryn.

Jag är med i Buzzador och deltar just nu i en kampanj där jag får testa och recensera produktnyheten Paulúns kylda Supergröt. Den kylda Supergröten är en produkt fullproppad med nyttigheter och är perfekt till frukost, mellanmål eller efter träningen. Supergröten finns i smakerna Lingon/äpple/kanel och Blåbär/hallon/vanilj.

Jag äter nästan alltid gröt och ett par smörgåsar till frukost. Men för att kunna fixa min gröt krävs spis eller mikro. Gröt fungerar därför inte alls när jag är på språng. Men nu finns det alltså nyttig gröt i praktisk ta-med-förpackning. Pauluns Supergröt hittar man i kyldisken då det är en färskvara. Gröten är kokad med råg, havre, kryddor, frukter och bär i en blandning av kokosmjölk, vatten och fruktjuice eftersom tanken är att den ska kunna ätas precis som den är utan tillsatt mjölk. Det är helt naturliga råvaror och inga tillsatser som socker eller mejeriprodukter.

Gröten innan tillagning.

Gröten innan tillagning.

Värm i mikron 1,5 minuter.

Värm i mikron 1,5 minuter.

Gröten går självklart lika bra att värma och är som godast då den är varm. En förpackning är på 250 g vilket är perfekt för en normalstor person. Komplettera gärna gröten med ett par smörgåsar med matigt pålägg eller ägg, avokado, kalkonskivor och liknande.

Tummen upp för Pauluns Supergröt!

Tummen upp för Pauluns Supergröt!

Jag och barnen var den hårda smakjuryn och alla ger vi tummen upp. Krämig i konsistensen, bra tuggmotstånd och riktigt god smak med en helt naturlig precis lagom sötma. Min favorit blev helt klart Lingon/äpple/kanel. Den hade bäst krämighet och smakade ljuvligt. Skulle gärna äta en sån varje dag om de inte vore så dyra att köpa…. Paulúns Supergröt får betyget 5 av 5 sunda (tar vi hänsyn till priset får den betyget 3 av 5).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken M skriver:

    Här gick de inte alls hem och de fick en fet tumme ner från både mig och C tyvärr!
    Kram

  2. Therese skriver:

    Måste testa detta, älskar paulins granola. Vart har du köpt dessa någonstans ? Är så himla sugen på att testa 😀
    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.